Problem z adresem e-mail

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika teresa1212, 28 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. teresa1212

teresa1212 Młodszy ekspert

Witam,

od kilku lat gram w Farmerame, wnuczek założył mi tutaj konto i teraz, gdy chcę coś zrobić przez e-mail - jest to niemożliwe gdyż mój wnuczek nie posiada dostępu do swojego starego adresu e-mail. Czy jest możliwe, aby któryś z moderatorów zmienił mój adres e-mail na aktualny? Jeśli chcecie możecie sprawdzić, że loguję się praktycznie zawsze z tego samego komputera (wyjątki: jak jestem na wyjeździe).

Dziękuję za odpowiedź,
    Teresa

PS Wszystko rozchodzi się o grę, nie o konto na forum!

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

teresa1212 należy napisać do pomocy technicznej, otrzymasz informacje co należy zrobić nie mając dostępu do swojej poczty, aby zmienić adres e-mail na aktualny.

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Gracz skierowany do Pomocy Technicznej, więc tutaj pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.