Problem z 5 zadaniem Komiksu.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 29 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

Tak jak w tytule w 5 zadaniu powinno się wpłacić 4 szt sztucznych wąsów. Mam ich w stodole już 6 szt. ale przy okienku nie ma ani plusika ani żółtego hachyka, wskazuje stan zerowy. Czy to jakiś błąd. Nie mam możliwości ukończyć zadania. Zaznaczam, że odświeżyłam stronę i dalej jest problem. Proszę o poradę co mam z tym fantem zrobić?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

W 5 zadaniu oddajesz fabryczki:

Musisz ją schować do paska i wtedy będzie możliwość skończenia 5 zadania. Wąsy to do wcześniejszych zadań były.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755 dziękuję za pomoc.

Ewik63
    Uwaga! Aby oddać salon pielęgnacji wąsów (akcja) w zadaniu nr 5, fabryczka musi znajdować się w inwentarzu.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem,znajdziesz w nim wszystkie informacje : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

Tu nie chodzi o wpłacenie sztucznych wąsów lecz o przekazanie fabryk salonu pielęgnacji wąsów. Musisz je ściągnąć z pól do paska z zagrodami i fabrykami i wtedy je przekazujesz do 5 części zadania eventowego.

5. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

Oj ślicznie dziękuję za odpowiedź, pewnie nie doczytałam prawidłowo informacji, jeszcze raz dzięki za podpowiedź i życzę miłej niedzieli pomimo że pada deszcz.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pancio471,dziękuję za pomoc.

Cieszę się,że wszystko już się wyjaśniło,życzę miłej gry,wzajemnie miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.