problem z ładowaniem gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .dorotka01., 10 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Czy ma ktoś problemy z ładowaniem się gry bo ja od rana do 15-tej miałam dobrze a teraz nie ładuje się do końca niby 100% a owieczki z taczką smigają

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. dzikidziku

dzikidziku Forumowy żółtodziób

witam, mam problem, nie mam KALENDARZA ADWENTOWEGO , zaznaczę że to dopiero dziś tak jest, wczoraj miałem i wcześniej też, prosze o odpowiedz co mam zrobić, przelogowałem się , zmieniłem przeglądarkę i nie ma :cry:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dzikudziku spróbuj tych 3 sposobów przedstawionych na poniższych obrazkach : Jak przejść do Kalendarza?

Poprzez zakładkę Newsy w grze:

z paska bocznego:

lub poprzez szopkę

A na przyszłość,bardzo proszę jeśli masz inne pytanie,niż tytuł tematu,to załóż własny temat i tam zadaj swoje pytanie.

5. dzikidziku

dzikidziku Forumowy żółtodziób

bardzo dziękuję , już mam , przydała mi się Twoja podpowiedz , pozdrawiam :)
    przez szopkę nie było, ale jest przez newsy

6. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dobry wieczór:)
    To się cieszę, że podpowiedzi MOD_Ateny pomogły :)
    Ciekawych prezencików w skarpetkach życzę.:)

.dorotka01. .... czy już zalogowałaś się na farmę?

Czy nadal masz z tym problem?

7. .dorotka01.

niestety nie, widzę wszystko moje dojrzałe plony śnieg i mam100% i jak by odrobinki brakowało żeby już zakończyło ładowanie i nic a do 15-tej było dobrze póki nie wyłączyłam komputera i tak jest do tej pory

8. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

9. .dorotka01.

MOD_Orka lubi to.
  10. karolincia05

karolincia05 Czeladnik forum

Spróbuj użyć innej przeglądarki. Ja z chromu wróciłam do firefoksa i zadziałało.

MOD_Orka lubi to.
  11. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

karolincia05 .... dziękuję za podpowiedź :)

Zapominałam o możliwości zmiany przeglądarki ..... bo sama nigdy jej nie zmieniam, gram od lat tylko na Chrome.

12. Pomimo obecności na forum autorka nie udziela się w swoim wątku wiec dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.