problem w przetworni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lalilianna, 24 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lalilianna

lalilianna Czeladnik forum

witam mam problem w przetworni jestem na 4 poziomie i na kazdym poziomie brakuje mi wiele skladnikow do zrobienia np chitnej march-jablkowy syrop czekoladowy,dzem z dyni i wiele innych zrobilam wszystkie zadania wspoldzielni pisalam do pomocy tech.i nic co robic?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

lalilianna, zapraszam do lektury Tabele - przetwórnie
    Znajdziesz tam informacje, w jaki sposób można pozyskać dany przepis.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. lalilianna

chyba sie nie zrozumielismy oto chodzi ze np.na 1-poziomie w przetworni mam galeratke podst.dzem jablkowy i rabar. a powinnam miec jeszcze dzem z guawy dyni agrest i tak brakujaco jest na kzdym poziomie poprostu niem mam ich i nie moge prodokowac bo jak uzywac to wiem

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

lalilianna w tabelach, do których link podała TL_Mouse, znajdują się wszystkie informacje, między innymi również sposób zdobycia przepisów. W każdym z zawodów określone przepisy przypisane są do poszczególnych poziomów, a pozostałe są do kupienia w galerii handlowej bądź do zdobycia w misjach czy eventach.
    Na 1 poziomie w Przetwórni warzyw i owoców do poziomu przypisane są tylko te przepisy:
    Galaretka podstawowaDżem jabłkowyDżem rabarbarowy.

Spójrz proszę w tabelce na rubrykę: Miejsce zdobycia.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. lalilianna

dziekuje i pozdrawiam mozna zamnknac

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.