problem techniczny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andre5858, 26 lutego 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andre5858

Andre5858 Czeladnik forum

dolina szarlotek problem sadziłem drzewa zbierałem je produkowałem produkty do ich powstania, a teraz nic nie mogę zrobić, ani posadzić ,ani sciąć drzewo ,ani cokolwiek wyprodukować ,daje limit zapasów , a np. drzewa nie posadzisz i t d ze wszystkim

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Andre5858 sprawdź proszę w magazynie czy masz miejsce na owoce, pnie, itd.... jeśli masz wyczerpany limit magazynowania lub miejsce w jakiejś kategorii jest na wyczerpaniu np.... 198/200 to nie odbierzesz takiego przedmiotu czy też nie zbierzesz owoców.
    Jeśli jednak miejsce w magazynie jest a nie możesz dalej działać to wyczyść pamięć przeglądarki (od początku) lub sprawdź działanie na innych przeglądarkach (Chrome, Edge, Firefox).
    Jeżeli na wszystkich przeglądarkach jest ten sam problem to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.