Problem techniczny - Przetwórca owoców

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika b.asta, 24 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. b.asta

b.asta Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie,
    W imieniu mojej mamy chciałbym prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu z ''Przetwórcą owoców i warzyw'' Nie jestem graczem, moja wiedza w tym temacie opiera się o informacje uzyskane od gracza - mamy :)
    Mama posiada już wszystkie 5 poziomów przetwórstwa, jednak na niektórych poziomach nie posiada wszystkich przepisów, na przykład na 4 poziomie brak przepisu na produkcje ''chutney
    marchewkowo jabłkowy'' Problem występuje w wersji www oraz klienta.
    Uprzejmie proszę o pomoc. Z wyrazami szacunku Szczepan

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj b.asta.

Niestety nie wszystkie przepisy są dostępne w zawodach po osiągnięciu kolejnych poziomów, niektóre są przypisane do poziomu ale są też takie, które są wyłącznie w opcji kupna w Galerii handlowej za floreny (podczas wyprzedaży za połowę ceny) jak np. przepis na Chutney marchw.-jabłk.

Zajrzyj proszę do tabeli, w której znajdziesz między innymi informację na temat zdobycia przepisów:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

przepis na chtney mar jabl treba kupicna farmerkach

4. SMOD_Atena

kudlaty147 tak trzeba kupić, lecz nie na farmerkach czy też za farmarki ale za floreny w Galerii handlowej, tak jak wyżej napisałam.

Galeria handlowa to ten budynek w mieście:

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. b.asta

b.asta Forumowy żółtodziób

Kochani, bardzo Wam dziękuję za pomoc. W swoim jak i w mamy imieniu :)
    Wszystko już wyjaśnione.
    Pozdrawiam!

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.