Problem przetwórnia owóców i warzyw

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agniecha$, 3 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Witam

Od niedawna mogę wykonywać produkty w wytwórni warzyw i owoców i na pierwszym poziomie
    mam podstawową galaretkę
    dżem jabłkowy
    dżem rabarbarowy

a w tabeli jest że na 1 poziomie można produkować
    dżem agrestowy i dżem z dyni
    zaznaczę że posiadam i agrest i dynie
    Dlaczego nie mam tego i nie mogę produkować dżemu agrestowego i dżemu dyniowego ???

Proszę o pomoc

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Nie wszystkie przepisy są przypisane do poziomu. Przepis na dżem dyniowy był do zdobycia w evencie Dożynki 2011, obecnie do kupienia w Galerii Handlowej za 100 FL. Przepis na dżem agrestowy dostępny tylko dla członków Top Gamers Club. Tutaj znajdziesz tabelę z wszystkimi informacjami : >>>klik<<<, a tutaj poradnik na temat dzielnicy rzemieślniczej : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Już rozumiem
    czyli gdy pisze przypisany do poziomu to mogę bez problemu wykonać .

Czytałam tabelkę ale jakoś nie wpadłam że to takie proste :)
    Dziękuję za pomoc ,można zamykać
    Miłego dnia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dokładnie tak, przepis przypisany do poziomu oznacza, że po osiągnięciu danego poziomu w zawodzie będziesz miała dostępny ten przepis.

A skoro można to zamykam i również miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.