Problem po wygraniu placu budowy u Renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiurirenek2, 18 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiurirenek2

kasiurirenek2 Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie. uzbierałam 1250 punktów w wesołym misteczku, po to by kupic/ wygrać nowy plac budowy w dzielnicy rzemieślniczej. Wchodzę do dzielnicy, a tam echo..... żaden plac budowy nie został odblokowany. Dodam, że jestem juz przetwórcą, ale nie piekarzem ani nie kwiaciarzem.... więc o co się rozchodzi?? Długo się na klikałam w krety, żeby zdobyć tą nagrodę a tu nie ma.....

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam równie serdecznie.

Wyloguj się proszę, ponownie zaloguj do gry a następnie przejdź do dzielnicy i sprawdź czy masz możliwość wybudowania np... piekarni lub kwiaciarni.

Napisz proszę czy już wszystko w porządku czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. kasiurirenek2

kasiurirenek2 Forumowy żółtodziób

Witam. Musiałam się kilka razy wylogować i zalogować, ale już jest wszystko ok. :) jestem zadowoloną posiadaczką kwiaciarni :)) pozdrawiam i dziękuję za pomoc :)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Gratuluję :) Skoro wszystko jest już w porządku, temat pozwolę sobie zamknąć ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.