problem nabahamie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika saba1960, 10 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saba1960

saba1960 Czeladnik forum

to znowu ja, mój problem z zakupem zielonej herbaty się nie skończył ,MOD uznał że koniec tematu ,weszłam na bahame i dla sprawdzenia kupiłam jddno drzewo banana i dopisało mi mam o jedno drzewko więcej ,a trawy jak nie mam tak nie mam

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

saba1960, moderator zamknął poprzedni temat o tutaj ..::klik::.., gdyż jego Autor nie zadał więcej pytań. :)

Na początek zapytam czy zastosowałaś się do poradnika który w poprzednim temacie został Ci podany?
    Wyczyściłaś ciasteczka, ciasteczka flashowe i pamięć podręczną? Masz aktualną wersję AFP? :)

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Chodzi ci o zielona herbate czy trawe cytrynowa??
    Drzewka kupujesz w "bahamskiej" galerii...a trawe i herbate na targu...(no mozna ewentualnie na bahamie -100 sztuk dziennie)
    Nie dopisuje ci zakupionych roslin???? Sprecyzuj...
    PS. masz otwarte posagi w swiatyni malp(te od herbaty i trawy?)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

saba1960, czy problem udało się rozwiązać, czy masz może jeszcze jakieś pytania? :)

onkapinka, bardzo dziękuję za pomoc :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Pomimo dzisiejszej obecności na forum, Gracz stracił zainteresowanie tematem, w związku z tym zakładam kłódkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.