problem na targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pusia112004, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pusia112004

Pusia112004 Forumowy żółtodziób

witam.juz tygodnia nie moge nic sprzedac z rzemiosła.denerwuje sie tym bo myslalam ze to chwilowy problem ale to trwa nadal.prosze o pomoc

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Temat przeniosłam do właściwego działu.
    Czego dokładnie dotyczy problem? Przy wystawieniu produktu nie pokazuje się okienko do ustalenia ceny? Jaki produkt z rzemiosła próbujesz sprzedać? Zapoznaj się proszę z tym poradnikiem: >>Gdy gra nie działa<<

3. Pusia112004

Pusia112004 Forumowy żółtodziób

Problem dotyczy tego ze nie wyświetlaja sie zadne produkty z rzemiosła a chciałabym coś z tego sprzedac ale jest pusto.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Wydaje się, to być problem z wyświetlaniem. Czy zostały wykonane czynności przez MOD_Cookie ? Jeżeli nie, to zachęcam do zajrzenia do podanego tematu. Wystarczy kliknąć na zielony napis. Chwilowo jednak odradzam aktualizacje AFP, gdyż występuje problem z najnowszą wersją wtyczki.

5. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Pusia112004, musisz cierpliwie poczekać aż dostosują grę do najnowszej wersji wtyczki flash, nic tu żadne zabiegi nie pomogą, wina leży po stronie producenta gry, bo nie nadąża za Adobe, dostawcą technologii Flash, na której opiera się gra.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witajcie,

Muszę tutaj sprostować swoją wypowiedzi.

Błąd związany z AFP nie odnośni się do tej sytuacji. Moja wypowiedź też nie pomoże w jej rozwiązaniu za co bardzo przepraszam.

Obecnie w grze występuje błąd powodujący, że nie którzy gracze mogą mieć problem z rzemiosłem na targu. Dokładnie wygląda to tak że oferty są nie dostępne, dokładniej o tym przeczytamy w ogłoszeniu : Aktualne problemy występujące w grze(kliknięcie na zielony napis przeniesie nas do odpowiedniego ogłoszenia)

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problemy zostały naprawione : >>>KLIK<<<, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.