Problem na bahamie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Malaaa_, 8 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Malaaa_

_Malaaa_ Forumowy żółtodziób

Nie mam dostępu na Bahamie do swoich drzew oraz zagród, tzn. w zakładce
    są one oznaczone przekreślonym kółkiem, tak jak przedmioty ozdobne, których nie można postawić na Baha. Nie wiem jak do tego podejść. Czy były jakieś zmiany? Przeszukałam forum ale nic na ten temat nie znalazłam.

2. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

A masz odblokowane te zagrody i drzewa w świątyni ?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

QQRYQ333,dziękuję za podpowiedź.

_Malaaa_,nic nam nie wiadomo,żeby miały miejsce jakieś zmiany na wyspie.Na początek spróbuj proszę zastosować standardowe zabiegi,czyli czyszczenie ciasteczek cookies i koniecznie flashowych,oraz sprawdź proszę czy wtyczkę AFP masz zaktualizowaną.Wszystkie wskazówki znajdziesz w tym poradniku : >>>>Gdy gra nie działa - poradnik

Edycja: Jeśli standardowe czynności nie przyniosą pozytywnych rezultatów,napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej >>>KLIK<<<

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2015
  4. kinia1234555

kinia1234555 Forumowy żółtodziób

Ja również nie mogę postawić zagród i drzew na Bahamie>:(

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kinia1234555, zastosuj się proszę do podanych przez SMOD_Atenę porad. :)
    Jeżeli czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej nie pomogą, do tego posiadasz aktualną wersję AFP, pozostaje tylko napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum, poza podaniem powyższych rad, nie jestem w stanie Ci pomóc. :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź została udzielona,linki do poradników podane,Autorka kolejnego pytania nie zgłasza,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.