problem na bahamaramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anteks2005, 30 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anteks2005

anteks2005 Forumowy żółtodziób

odkryłem posąg drzewa kaki ale po wejściu do sklepu nie mogę go kupić :oops:
    w zasadzie żadnego drzewka nie mogę kupić - po prostu jest pusto :(

2. delgado007

delgado007 Forumowy żółtodziób

na dodatek powyższa wiadomość (napisana przeze mnie) podpisana jest nie moim nickiem:oops:

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

delgado007, jeżeli chodzi o sklep i posagi, spróbuj wylogować się z gry i zalogować ponownie. :)
    Napisz proszę czy po ponownym zalogowaniu się do gry zakupy w sklepie są możliwe. :)

4. Laevia

Laevia Młodszy ekspert

Mam taki sam problem. Wylogowanie i ponowne zalogowanie się nie pomogło. Wyczyszczenie ciasteczek również.

5. omega61

omega61 Czeladnik forum

Wszystkie drzewa można kupić w galerii w mieście - klikając na koszyczek nic nie da - drzewek nie ma.

6. Laevia

Laevia Młodszy ekspert

Tak, ale tych drzewek nie da się kupić nawet.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo Was proszę o odrobinę cierpliwości, próbuję dopytać. :)
    U mnie jest podobnie, jednak zauważyłam że jeżeli wpiszemy nazwę szukanego drzewka wyświetli się ono i można je zakupić z poziomu wyspy. :)

8. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Poza problemem z drzewkami mam jeszcze wszystko pomieszane w siewniku.Tzn.wszystkie roślinki są nie na swoim miejscu.Chodzi o Bachame.

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2015
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja mam problem na bahamie , a konkretniej z wyspą skarbów z itemem "korkowa tarcza do rzutek"-chce go postawić i ciagle kręci się kwiatek a itemu postawic sie nie da. inne normalnie działają. ma ktoś moze podobnie?

10. delgado007

delgado007 Forumowy żółtodziób

włąśnie się drzewka w sklepiku pojawiły :D a jeszcze 2 minuty temu było echo :D

ale mała poprawka! - pojawiły się w szkółce ale przy wejściu z poziomu zwykłej polany - NIE bahamaramyo_O

no i świetnie! kupiłem dwa drzewka kaki, i ani kasy ani drzewek! :mad:
    co jest?

cofam poprzednie - kasa wróciła:) ale co z tego - ja chcę mieć drzewka :(

Ostatnie edytowanie: 31 lipca 2015
  11. Jeżeli chodzi o kręcący się kwiatek i item "Korkowa tarcza do rzutek" to pojawiło się Ogłoszenie na ten temat ...KLIK ...

A co do pozostałych błędów to SMOD_Wadera pisała wyżej że próbowała dopytać ale widocznie jeszcze nic nie wiadomo na ten temat :)

chrumcia91 lubi to.
  12. florentyna

florentyna Analityk forum

kombajn na wyspie - zmienił się sposób sortowania roślin na alfabetyczny, wolałam poprzedni i własnie zasiałam nie to. co chciałam :) siła nawyku :)

13. Problem z zakupem drzewek i z sortowaniem roślinek na wyspie został zgłoszony, proszę więc o cierpliwość :)
    Jak dostaniemy jakąś odpowiedz to zostanie ona podana na forum :)

14. idios01

idios01 Forumowy żółtodziób

Dzisiaj da się kupić drzewka z Bahamaramy na głównej łące, ale nie ma ich potem do posadzenia na Bahamaramie.

15. chrumcia91

a dzisiaj takie cuda ze mam zjedzone ciasteczko ananasowe dzieki ktoremu mam 5 owocow z drze w a roslinek z duzego pola 7, jednak pokazuje mi jakbym go nie zjadła.... a specjlanie zjadlam 2 ....

16. abask

abask Fanatyk forum

Z ananasowym ciastkiem u mnie to samo. Tylko cztery owoce z drzewek.

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problemy z brakiem drzewek do zakupu z poziomu wyspy zostały zgłoszone odpowiednim osobom i pozostaje czekać na ich rozwiązanie. A w międzyczasie jeśli bardzo Ci się spieszy, to skorzystaj proszę z podpowiedzi SMOD_Wadery*, wpisz w wyszukiwarce nazwę drzewka i będziesz miał możliwość kupić to drzewko.

Sprawdziłam to właśnie i rzeczywiście po "zjedzeniu" ciasteczka ilość owoców i roślin wyświetla się bez bonusu, nawet bezpośrednio po zbiorze dopisywane są bez bonusu, jednak po odświeżeniu gry zbiory dopisywane są prawidłowo. Wydaje mi się, że to tylko chwilowy błąd wyświetlania, ale tę sytuację również przekażę.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

18. chrumcia91

po zbiorach z drzewek dopisało mi po 5 z kazdego ale dalej wyswietla ze niby 4 ;)

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kate_74, zapraszam do tego tematu : >>>klik<<<. Tutaj Twój post usuwam.

chrumcia91, problem zgłoszony i trwają już prace naprawcze.

chrumcia91 lubi to.
  20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jak już SMOD_Atena pisała - problem zgłoszony, prace naprawcze trwają. W związku z tym oraz z brakiem dalszych pytań temat pozwolę sobie zamknąć. Zapraszam wszystkich do śledzenia Oficjalnych Ogłoszeń. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.