problem myszy cd.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anhedrea, 2 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ależ TL_Mouse uwierz jestem pierwszy który za ban konta za przerzuty zaklaszcze temu który je banował
    Screeny będą robione od dziś - jak wrócę z pracy to bedziemy powolutku rozbierać OWH na czynniki pierwsze (myślę że do świat damy radę ) a później każdy punkt RF :)

-kangoo- lubi to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 mam rozumieć, że zaakceptowałeś OWH rejestrując się do gry i późniejsze jego zmiany nie rozumiejąc ich? No to masz 100% rację przeczytaj OWH raz jeszcze, potem regulaminy, to powinno pomóc w zrozumieniu zawartych tam zapisów - powodzenia w czytaniu ze zrozumieniem życzę :)

-kangoo- post usuwam, nic nie wnosi do tematu.

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja problemów nie mam ze zrozumieniem ;) ALE jeśli ludzie którzy mają mieć wiedzę w jednym palcu piszą raz tak drugim razem inaczej to nawet najbardziej biegli w znajomości przepisów głupieją xD
    To Wy jako ekipa musicie być spójni - nie ma że tego lubię to zinterpretuję ten punkt tak a że NP. taki QQRYQ jest upierdliwy to BACH damy jemu banana i niech spada na drzewo :sleepy:

PS> kiedy będą konkrety w sprawie TOP1000 - chodzi Mi o oficjalne OO od Varuna

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 jednak polecam czytanie ze zrozumieniem - OWH się przestrzega, a nie interpretuje. Proponuję zaprzestać dopisywania sobie własnych historyjek i wysnuwania mylnych wniosków, bo bez bez urazy, ale nie masz żadnej wiedzy o tym kto i na jakiej podstawie decyduje o przyznaniu kary graczowi. Tyle w temacie, bo z wątku pytań stwarzasz zbędną dyskusję.
    Zamykam i dziękuję:)

QQRYQ333 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.