Problem dot. otwierania wraz z farmeramom dodatkowych stron

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marysia49, 7 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysia49

marysia49 Czeladnik forum

Od wczoraj mam problem, przy logowaniu do farmeramą otwierają mi sie niechciane strony jak to naprawić , w tym strony dla dorosłych ?

2. A nie instalowałaś czegoś ostatnio na komputer???, może przez przypadek zainstalowałaś jakieś dodatki które powodują pojawianie się tych reklam? Proszę zapoznaj się z poradnikiem: Gdy gra nie działa, wyczyść ciasteczka, ciasteczka flashowe i pamięć podręczną:)

Proponuję też ściągnąć i zainstalować programy AdwCleaner lub Advanced SystemCare, które mają opcję skanowania naszego komputera oraz zainstalowanych przeglądarek i usuwają wszystkie niechciane rzeczy na naszym komputerze.

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zainstalowało ci się jakieś paskudztwo reklamowe :(
    Usuwanie zależy od przeglądarki, poszukaj w googlu pod hasłem "adware".
    Czasem trzeba się sporo w tym nagrzebać, żeby takie świństwa wywalić.

EDIT: to jeszcze podrzucę nazwy programów do usuwania takich rzeczy: AdwCleaner, Malwarebytes, SpyBot (dostępne w wersji podstawowej za free). Problem polega na tym, że czasem trzeba wyczyścić kompa kilkoma programami, a w skrajnych przypadkach ręcznie powywalać to i owo (i do tego to najlepiej zwabić fachowca, kilka razy to robiłam i za każdym razem natychmiast zapominałam, jak mi się to udało - na necie są instrukcje, ale okropnie skomplikowane).
    Powodzenia :)

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2015
    MOD_Kleopatra lubi to.
  4. zzizzie dziękuję za pomoc:)

Więcej pytań od autorki nie ma więc wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.