Prośba o dodanie dodatkowych plansz w grze

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika graz...123, 14 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. graz...123

graz...123 Czeladnik forum

Mam pytanie
    Czy można porozmawiać z tymi na górze odnośnie gry , żeby stworzyli dodatkowe plansze do gry. Nie ma gdzie siać nie mówiąc o konkursach - jak wystawisz wszystkie zagrody pojedyncze i po jednym drzewie z każdego to Ci zabraknie pola do siania . Myślę że większość graczy się ze mną zgadza. Bardzo proszę o przekazanie takiej propozycji od graczy. Mam już dość jak jest konkurs jeden lub dwa to zagrody trzeba chować do paska , bo nie ma miejsca na sianie roślinek. Ale i zagród też przybywa a miejsca brak. Co to za gra jak połowę rzeczy jest pochowane w pasku. Nie wszystkich graczy stać na kupowanie tyle florenów żeby postawić Manufaktury. Może trzeba się nad tym zastanowić , żeby udoskonalić grę dla wszystkich graczy.
    dziekuję i pozdrawiam

>> czekam na info

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ech.
    To zupełnie nie to miejsce na takie pytania.
    A poza tym... przejrzyj dział pomysłów, tam "zwiększenie pola gry" (bo się kurniki nie mieszczą) często występuje xD

Grasz od niedawna, prawda...?
    Wiesz, tak ogólnie to jest gra strategiczna, i to ostatnio coraz bardziej strategiczna.
    Tu nie chodzi o wystawienie całego majątku, tym bardziej, że większość tego majątku jest zazwyczaj zupełnie niepotrzebna.

Aha, co do tej "większości graczy", którzy twoim zdaniem powinni się z tobą zgodzić, to myślę, że zgodzi się co najwyżej większość ludzi na levelu max 40.

agniecha$ lubi to.
  3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

zzizzie, dziękuję za pomoc.

graz...123, w >>Dziale aktualizacji i pomysłów<< zajdziesz sporo propozycji rozszerzenia różnych obszarów gry. Tutaj >>klik<< jest ich zbiorcze zestawienie. Zapraszam do ich przejrzenia i wyrażenia swojego zdania. Z góry uprzedzam, że wszelkie pomysły na dodatkowe łąki na siew/hodowlę/drzewa nie budzą entuzjazmu Graczy. Niestety, ale dodatkowe miejsce, to większe wymagania w eventach i misjach. Większe wymagania, to więcej czasu poświęcanego na zabawę w farmę a zagrody/drzewa i tak siedzą w pasku. Błędne koło. Trzeba nauczyć się grać strategicznie. Wystawiać z paska to, co jest potrzebne/wartościowe, korzystać z targu. Dużo porad znajdziesz w wątku >>Porady doświadczonych graczy<<. Zachęcam do zajrzenia do niego:)

Ponieważ Dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym, lecz służy do wyjaśniania różnych kwestii związanych z grą czy do udzielania wskazówek w przypadku problemów z nią, ten temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.