Prośba i pytanie do TL_Mouse.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eewunia67, 31 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Przeglądam właśnie OO dotyczące bezpieczeństwa kont i zauważyłam kilka literówek [​IMG]
    Oczywiście wiadomo o co chodzi,niemniej jednak co najmniej jedno zdanie z "kotem" śmiesznie brzmi [​IMG]
    Nie doczytałam jeszcze do końca,wklejam więc tę część,którą przeczytałam i proszę o poprawienie literówek :)
    A propo pytań i próśb dotyczących forum,które gracze chcą skierować do ekipy-kiedy zostanie otworzony odpowiedni temat ?

Milagros i yvonnege_ lubią to.
  2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Dziękujemy za zwrócenie uwagi na literówki, zostało to poprawione, a jeżeli chodzi o wątek pytania do moderatora zostanie utworzony w odpowiednim czasie.

3. eewunia67

Dzięki Musa za reakcję,choć nie Ciebie prosiłam,ale rozumiem,że dostałaś takie polecenie [​IMG]
    Jeszcze jedno zdanie nie brzmi zbyt dobrze,bo albo "łatwy" albo "ułatwiony" :)

A co do w/w wątku,to kiedy nadejdzie ten odpowiedni czas?Nowe forum istnieje już 2 tygodnie,Wy jako ekipa mieliście do niego dostęp już wcześniej,więc wydaje mi się że wszyscy są już zaznajomieni :p
    Jak widzisz teraz jest taka sytuacja,że taki wątek byłby najodpowiedniejszy,a tu nie ma i muszę takie rzeczy pisać w ogólnych:eek::(

Poprawka-nowe forum jest od tygodnia,zasugerowałam się datą OO,co nie zmienia faktu,że większość userów już wie co i jak :)

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2014
  4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Poprawione ;)

Nie jestem w stanie podać Ci terminu kiedy powstanie wątek, a nowe forum jeszcze tydzień nie jest, jutro dopiero minie tydzień odkąd je wprowadzili.

5. eewunia67

Oj tam,nie bądź taka szczegółowa,Wy - ekipo przecież już wcześniej mieliście dostęp,jakieś szkolenia w tym temacie,itd....(przynajmniej powinniście mieć)a gracze,nowi zawsze będą pytać czy o grę czy o forum,to chyba bez różnicy gdzie wkleicie linki odsyłające do poradników [​IMG] ale ok,będę czekać i w razie draki spamować pytaniami w ogólnych-.-Można zamknąć,nic więcej na tę chwilę mnie nie boli:p

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Skoro można to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.