Prośba do WojchillA....Pilna....

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika konfident, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. konfident

konfident Czeladnik forum

Bardzo proszę o wyznaczenia miejsca do rozmów i zadawania ogólnych pytań (nie zawsze wygodnych) oraz przywrócenie i przeniesienie tam wątku zamkniętego przez BA Czerwoną.
    Proszę również o uświadomienie ekipie, ze szczególnym zwróceniem wymienionej BA, iż forum i gra są dla graczy a moderatorzy tymże graczom mają służyć pomocą. Może w końcu dotrze do mod teamu iż mod team, gra i forum jest dla graczy a nie odwrotnie.
    A zamykanie wątków jako przejaw władzy absolutnej jest raczej przejawem braku dojrzałości emocjonalnej.
    Pielęgniarka która służy chorym, w momencie gdy napotyka na problem którego nie potrafi rozwiązać, zwraca się o pomoc do przełożonych, a jeśli nie ma takiej możliwości to chociaż z nim spokojnie rozmawia aby pocieszyć, nie wali pacjenta w głowę młotkiem aby go uciszyć.
    A więc może warto z nami userami rozmawiać a nie tylko trzymać rządy dyktatorskie?

2. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

polubiłam z jednym zastrzeżeniem: Czerwona jest tu najmniej inwazyjna z całej ekipy 8) z resztą postu się zgadzam

ZgredzioO lubi to.
  3. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Ja również polubiłam i podpisuje się pod tą prośbą

4. konfident

Może i najmniej...ale to ona zamyka wątki....A teraz czekam czy W. łaskawie się ustosunkuje...

ZJEMciKAPCIE1 lubi to.
  5. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

To ja też polubiam. Posta konfidenta, kangura, a nawet Czerwoną, choć ta ostatnia napisała mi, że mnie nie lubi :(

NASTKA.BURAN lubi to.
  6. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

żartowała ;)
    ale już nie zaśmiecam 8)

7. konfident

A ja tu jak głupek walczę o to by było jeszcze " nie lubienie" zamiast samego słodzenia....

8. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

To też lubię :p
    Czemu taki syf ?

ZJEMciKAPCIE1 lubi to.
  9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Przypominam, że obrażanie nie jest tolerowane na forum. I nie będę pozwalać na to, byś obrażał użytkowników, moderatorów, czy w tym przypadku mnie. Została Ci podana droga składania skarg. Jeśli się do niej nie zastosujesz i nadal będziesz zaśmiecać forum, zostaną Ci przyznane punkty karne.

W związku z poniższym punktem Regulaminu zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.