Prośba do moderatora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 13 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz,ależ Ty mieszasz z tymi pomysłami:eek:
    Tutaj miałeś dopracować : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/nowość-krzewy.14142/
    Chciałeś więcej czasu na dopracowanie pomysłu,nie zaczekałeś nawet na odpowiedź i otworzyłeś nowy temat i znowu z niedopracowanym pomysłem tutaj : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/krzew.14170/#post-270951
    A prosiłam,zanim otworzysz temat z pomysłem,najpierw go dopracuj.
    Zdecyduj się proszę,napisz który temat chcesz dopracować i dopracuj pomysł w jednym temacie.

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

trochę namieszałem tam gdzie pisze krzew nowość można zamknąć aby było można sprawiedliwie głosować , temat krzew jest dopracowany mam nadzieję

4. SMOD_Atena

Przykro mi,ale w temacie "Krzew" -pomysł absolutnie nie jest dopracowany.Zamieściłeś tam spis danych,a nie podałeś tych danych :

• Po pierwsze,w tytule powinna być nazwa krzewu czyli "Aronia".
    • Po drugie miejscem może być albo farma,albo wyspa.
    • Po trzecie nigdzie nie podałeś informacji : od którego poziomu,ile PD da krzew,itd.....

• Moja propozycja jest taka:
    • Zamykamy obydwa tematy,Ty na spokojnie,gdzieś w notatniku dopracujesz pomysł,posiłkując się wzorami pomysłów,które chyba wczoraj Ci podałam i jak już pomysł będzie zawierał wszystkie potrzebne informacje,wtedy otworzysz temat i zamieścisz po raz trzeci ten pomysł.Co Ty na to ?

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

6. SMOD_Atena

W takim razie zaczekajmy z tym na BA_Czerwoną,bo ja już szczerze mówiąc się pogubiłam.

7. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

jak to przejdzie będę pisał nazwy krzewów jakie by się pojawiły w grze

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam ponownie :)
    Faktycznie nieco namotałeś ;)
    Sugerowałam otworzenie nowego tematu i rozdzielenie samej aronii od samego pomysłu krzewów, ale byłoby dużo lepiej, gdyby to był pomysł przemyślany i dopracowany. W obecnej formie nic z tego nie wynika. Jest to zmieniona wersja wzoru na pomysł, a chciałam się dowiedzieć czym te krzewy różniłyby się od drzew, żeby warto było się nad tym pomysłem pochylić i wprowadzić do gry. Może faktycznie lepiej byłoby, gdybyś na spokojnie przemyślał sobie pomysły i przedstawił je dopiero wtedy, gdy dobrze je dopracujesz. Możesz też przedstawić jeden pomysł, na nową kategorię w grze: krzewy, a jako przykład podać aronię i inne rośliny szczególnie jeśli zdecydujesz, że krzewy te dawałyby tyle samo owoców.

9. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

tak różniły by się wzrostem 18 h , wiadomo z krzaków by było 5 owoców , krzak by był niższy od drzewa nie było by dwóch ulepszeń jak ma drzewo tylko 1 z nazwą dorodna np. aronia do kupienia za floreny

PS. a to co napisałem to jest wzór krzewu jak by on wyglądał , a samą aronię mogę np tu napisać lub wysłać pomysł do PT :)

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2014
  10. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Mateusz, swój dopracowany pomysł po prostu umieść na forum :)
    Jeśli pomysł będzie cieszył się zainteresowaniem i forumowicze zdecydowanie opowiedzą się za wprowadzeniem takiej nowości, z pewnością zostanie on przekazany dalej :)

11. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Dobrze trochę zamieszanie zrobiłem :D jeden jest pomysł na wzór krzewu tak jak jest wzór na drzewo

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ten drugi wątek jako dubel pierwszego pozwoliłem sobie zamknąć, ponieważ nie był dopracowany i nic nowego nie wnosił, swój dopracowany, przemyślany pomysł dotyczący krzewów jako nowej funkcji w grze umieść proszę w pierwszym poście w wątku, w którym otrzymałeś aż tydzień na dopracowanie swojego pomysłu. :) Na przyszłość proszę także jeśli nie rozumiesz kierowanych do Ciebie próśb w utworzonym przez Ciebie wątku, to tam proszę dopytuj co masz dokładnie zrobić, zakładając kilka wątków w różnych działach forum, niepotrzebnie je zaśmiecasz, a przy okazji wprowadzasz w zamieszanie kilka osób jednocześnie. :) Pozwolisz, że przypomnę także o poniższym punkcie Regulaminu forum:

Wątek jednocześnie zamykam. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 grudnia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.