Prezsenty od Franka na koncie Premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PitchforkOfDoom, 4 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Przed zmianą od Franka były dwie wejściówki na koło przy koncie Premium, po zmianie dostaję tylko jedną, czy coś się zmieniło w tej kwestii, bo w poradniku nic nie znalazłam

2. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Jest podana informacja, że konto premium wejściówkę dostanie tylko jedną zamiast dwóch.

3. PitchforkOfDoom

ok, dzięki
    Edit:

Sprawdziłam poradnik i tam jest napisane, że przy koncie premium nadal będzie dodatkowa wejściówka i żadnego ogłoszenia o zmianie tego nie znalazłam (jest jedynie ogłoszenie o zmianie limitów), więc nadal nie wiem jak to jest.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj.

Jak zauważyłeś system został zmieniony. Kiedyś za losowanie (bez konta premium) otrzymywaliśmy jedną wejściówkę + 1 za konto premium. Jednak obecnie wycofano to codzienną wejściówkę w ramach prezentu. Cytując poradnik:

• gracze posiadający konto premium nadal będą otrzymywać dodatkowo darmową wejściówkę na farmerskie koło fortuny po odebraniu dziennego bonusu za zalogowanie;
    Co oznacza w skrócie, że wszystko jest w porządku. Otrzymałeś jedną wejściówkę, gdyż gracze bez konta premium już nie otrzymują jednej darmowej codziennie.

PitchforkOfDoom lubi to.
  5. PitchforkOfDoom

A teraz rozumiem, po prostu nie ma darmowej wejściówki, która była od zawsze - 5 wejściówek w pierwszym dniu logowania to nie to samo, bo daje5 wejściówek na 7 dni a nie 7 jak dotychczas. Lipna zmiana 8).

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Nie mamy wpływu na ta zmianę, nie jestem tez wstanie odpowiedzieć co kierowało tutaj twórcami gry.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

PitchforkOfDoom lubi to.
  7. PitchforkOfDoom

Dziękuję za wyjśnienie sprawy.
    Rozumiem, że nie masz wpływu na zmianę. Po prostu moje zdanie jest takie, że chciwośc właścicieli gry ją utopi.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

PitchforkOfDoom, co prawda wejściówek nie ma, ale w tym tygodniu jest np..kupon na kombajn i pozostałe nagrody moim zdaniem lepsze niż były przed zmianą.

A skoro dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.