Prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krzychumhn, 1 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychumhn

Krzychumhn Forumowy żółtodziób

Witam, mam pytanie, otoz gdzie moge znalezc skrzynie z narzedziami ktora dostaje od sasiada? szukalem wszedzie i nigdzie nie umiem znaleźć

2. Donata_M.D.

Donata_M.D. Forum Pro

hej,wchodzisz na prezenty i artykuly ogrodnicze

3. Krzychumhn

no w tym wlasnie problem ze nic takiego nie widze, zobacze jeszcze przez przegladarke, bo ta apka sie czesto buguje, bo wiem ze widzialem takie cos kiedys "artykuly ogrodnicze"

no nie mam takiego czegos nigdzie, moglabys mnie nakierowac w postaci screenow? bo szukalem tez w innych miejsach ale nigdzie tego nie mam, z gory dzieki

PS nie idzie edytowac posta, stad jeden pod drugim

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 marca 2022
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W oknie z prezentami 4 zakładka, przesuń suwak po prawej stronie do samego dołu:

pr.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Donata_M.D. dziękuję za pomoc.

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

skrzynki otrzymane od sąsiadów zapisują się w wazoniku(ozdoby) w zakładce towar konsumpcyjnyxD

6. SMOD_Atena

aleksandra dziękuję za pomoc. Jednak po zastanowieniu - nie zgodzę się - akurat te skrzynki rozpakowywane są automatycznie (niżej wyjaśnienie).

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2022
    aleksandra lubi to.
  7. Krzychumhn

i w tym wlasnie jest problem, ze nie mam tych skrzyn z narzedziami, a w logach widac ze je otrzymuje, tymbardziej ze to mama mi wysyla, ja nie wiem czy to jakis blad gry, czy po prostu to jednak gdzies indziej sie znajduje badz automatycznie sie to otwiera

8. SMOD_Atena

Krzychumhn prezenty ze skrzynek z narzędziami rozpakowują się automatycznie a 10 losowych narzędzi dopisywane jest do stanu w Stodole, w zakładce Inne.

W momencie otrzymania takiego prezentu pojawia się zawsze okienko z informacją jakie i ile losowych narzędzi otrzymałeś. Taką opcję należy włączyć w ustawieniach zaawansowanych pod cyfrą 1 na grafice:

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

aleksandra lubi to.
  9. Krzychumhn

No faktycznie tak jest, myslalem po prostu ze recznie sobie ta skrzynie z narzedziami otwierasz tak jak przy dostaniu jej z wygranej od "Wiatraka" czy z jakiegos zadania, a tu jednak automatycznie. Dziekuje za pomoc :)

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro sprawa wyjaśniona to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.