Prezenty.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JohnLock, 22 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Witam
    Co muszę zrobić lub jaki wymóg spełnić by wysyłać sąsiadom np. super paszę?
    Szukałem i szukałem w poradnikach i się nie doszukałem, być może przeoczyłem.
    Sprawa jest jasna, niektórzy sąsiedzi przysyłają mi w prezencie super paszę, ale ja już nie mogę. Czy da się poprzez prezenty np. wysyłać jakieś drzewka lub zagrody (tak wiem głupie pytanie)?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zapraszam do poradnika: Prezenty

Znajdziesz tam wszystkie informacje na ten temat. Niestety nie można wysyłać w prezencie Super paszy.

Podczas wydarzenia: Wyprzedaż super paszy przy zakupie odpowiednich pakietów, możemy wysłać klika jednostek SP dla sąsiadów.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Więc rozumiem, że super paszę można dostać tylko podczas gdy mamy nad sobą mentora? Bo właśnie od niego dostaję super paszę codziennie.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

JohnLock, zgadza się, można dostać również od sąsiadów kupujących pakiety w czasie wyprzedaży Super Paszy.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc autorowi wątku?

5. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

To wszystko, dziękuje miłego wieczoru ;)

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję, wzajemnie i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.