Prezenty.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eliza9070, 16 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ogólnie znam zasady komu i jak wysłać prezent: trzeba go mieć w znajomych, albo sąsiadach. Żeby mieć kogoś w znajomych, trzeba do niego wysłać wiadomość i dodać do znajomych. Ostatnio dostaję prezenty od osób, które do mnie nigdy sówki nie wysłały.
    Jakie mam braki w wiedzy, że tego nie wiem? [​IMG]

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli Ty nie otrzymałeś wiadomości od tych Graczy to być może oni kiedyś otrzymali wiadomość od Ciebie i w ten sposób dodali Ciebie do grona swoich znajomych a teraz wysyłają prezenty. Mogli też być wcześniej Twoimi sąsiadami, których z sąsiedztwa usunąłeś, ale w znajomych pozostali. Innego wyjaśnienia nie widzę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dziękuję bardzo!
    Czyli nie mam luk w wiedzy "w tej materii". To muszę dopytać wysyłających...
    Dziękuję za odpowiedź, można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań i można to zamykam.

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.