Prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Od pewnego czasu jak zjadam ciacho z Frankiem, to otrzymuję często ileś tam %PD na pewien czas a także od czasu do czasu narzędzia jak 1 młotek,1 szpadel, kilkadziesiąt gwoździ,1 wiatrak itp. To prawidłowo czy to jakiś błąd.? Może na moim poziomie tak ma być.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam do zapoznania się z Tabelą : >>>klik<<<, znajdziesz w niej wszystkie informacje na temat prezentów za codzienne zalogowanie się do gry odpowiednio do poziomów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. carlain21

Czy Modka pomogłaby mi to sprawdzić?
    Na poziomie,którym ja jestem nie widzę,żeby były przewidziane narzędzia a je otrzymuję.
    Najwięcej to chyba gwoździ,desek,dachówek a z tych ważniejszych to po 1 sztuce,jak 1 szpadel,1młotek,1 spray,1 farba:)
    Mam 93 poziom,tak sam początek tego poziomu.

4. MariuszXd78

MariuszXd78 Młodszy ekspert

Ja mam tak samo ostatnio lecą często narzędzia 90 poziom

5. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

mysle , ze to jest odpowiedz na twoje watpliwości cytuje z O.O :
    Zmienione zostały codzienne prezenty od Franka Kędzierzawego:
    • dla Graczy na poziomie 70 -89 (5 dzień) zamiast gwiazdek otrzymają Skrzynkę z narzędziami XL,
    • dla Graczy na poziomie 90 - 100 (5 dzień) zamiast Perfum otrzymają
      Skrzynkę z narzędziami XL.
    • obecnie jako prezent z dnia 5-tego za codzienne zalogowanie od Franka Kędzierzawego otrzymać będzie można skrzynkę z narzędziami XL zawierającą 100 narzędzi,

Ostatnie edytowanie: 19 kwietnia 2016
  6. SMOD_Atena

W tabeli masz podane poziomy i przypisane do tych poziomów prezenty za 1 dzień, drugi, trzeci, itd...

Ty znajdujesz się w tym przedziale : Poziom 90 - 100

Pierwszym podstawowym prezentem czy też nagrodą jest darmowa próba niezależnie od poziomu czy też dnia zalogowania. Nagroda druga jest zupełnie przypadkowa. Może to być jedna z trzech nagród przypisanych do danego dnia logowania LUB jedna z nagród przypisanych do przedziału poziomów, czyli może to być np... 35 PD x poziom, lub ciasteczko anansowe, lub dżem z dyni lub + 20 % PD ze zbiorów przez 1 h lub 50 PD x posiadany poziom lub też jak napisał Alan1907 - skrzynka z narzędziami XL. Rzeczywiście tutaj nastąpiła zmiana i brak tej informacji w poradniku. Zostanie to uzupełnione najszybciej jak to będzie możliwe. A póki co zapraszam do OO : >>>klik<<<.

Alan1907 dziękuję za pomoc.

krystyna10, Twój post usuwam, na przyszłość otwórz proszę nowy temat jeśli masz inne pytanie od omawianego w temacie. Zapraszam do lektury wątku, w którym padło podobne pytanie : >>>klik<<<.

Czy są jeszcze jakieś pytania odnośnie nagród od Franka ?

7. carlain21

Dzięki:) To ta odpowiedź:)

Super, dziękuję:)
    W takim razie skoro sama Modka to zauważyła,że nie ma tej informacji to ja tego zgłaszać nie muszę?
    Przypominam sobie,że to czytałam i jakieś rozmowy w tym temacie. Tylko teraz mi to na myśl nie przyszło,że to dotyczy tego mojego pytania.

Dla mnie już jest wszystko jasne:) Można kłódkę zakładać.

8. SMOD_Atena

Nie, nie musisz już zgłaszać, dziękuję.
    A skoro wszystko już jest jasne i można, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.