prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dziubek59, 12 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dziubek59

dziubek59 Czeladnik forum

nie dopisuje mi prezentow od innych graczy i nie mam napisane od kogo dostaje

2. halinka59

halinka59 Forumowy żółtodziób

mi tez nie pokazuje prezentow w tabelce

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Czy możecie sprecyzować gdzie nie zapisują się prezenty? Czy macie włączone ustawienia pokazywania prezentów jako pop-up? Czy prezenty pokazują się w Dzienniku Zdarzeń lub w okienku pokazanym w poradniku >KLIK<?

4. dziubek59

nie dopisalo mi do stodoly prezentow a w okienku czolowa dziesiatka i twoje prezenty jest czyste pole jak bym nie dostal od nikogo zadnego prezentu

ani wczoraj ani z poprzednich dni

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 marca 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP ( zgodnie z tym OO : >>>klik<<< w starszej wersji - 20.0.0.306 : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Dajcie proszę znać czy po zastosowaniu się do wskazówek problem ustąpił czy też macie jeszcze jakieś pytania?

6. dziubek59

dzieki juz mam tabelke z prezentami i dopisalo mi prezenty od sasiadow

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro wszystko jest już w porządku i prezenty dotarły to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.