prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Misiunia-, 28 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Misiunia-

-Misiunia- Forumowy żółtodziób

Witam jak moge odbierac prezenty ktore otrzymalam bo wyswietlaja mi sie ze dostalam 2 a nie moge ich odebrac i sprawdzic co dostalam

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Tutaj warto było by doprecyzować skąd dostałaś te prezenty ? Jeżeli od innego gracza, to zależnie co otrzymałaś. Jeżeli jest to skrzynka z narzędziami, to narzędzia zostały dopisane do konta. Jeżeli itemy, to znajdują się w inwentarzu w zakładce dekoracje(obrazek z wazonem).

Natomiast jeśli to jest prezent z pnącza, to znajdziemy go również w inwentarzu w dekoracjach.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. -Misiunia-

Tak dostalam skrzynke z narzedziami od innego gracza i chcialam wiedziec co dostalam bo kiedys sie to wyswietlalo. Dziekuje za pomoc

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Oczywiście taka możliwość jest nadal możliwa.

Musisz wejść w opcje, potem w opcje zaawansowane. Otworzy Ci się takie okienko :
    Musisz zaznaczyć opcję zaznaczoną jako 3.

Więcej na temat opcji znajdziesz w poradniku: Opcje w grze i pasek zakładek

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. -Misiunia-

jesli chodzi o prezenty to juz nie. Ale mam pytanie posiadam Łosia i on chyba moze robic plyty a nie mam takiej opcji w warsztaciku. Jest jakas rozpiska jakie zwierzeta od jakiego poziomu i warsztaciki?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Zapraszam Cię do spisu treści z poradnikami dotyczącymi gry: KLIK,
    a w szczególności z:
    Tam znajdziesz informacje, które Cie interesują.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nowe pytania nie pojawiły się, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.