prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sylwia13633, 28 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sylwia13633

sylwia13633 Forumowy żółtodziób

hej ej jest tala mozlikwosc aby np moja siostra wysłała mi swoje gruszki ?
    jest taka opcja?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o owoce to nie ma takiej możliwości. A jeśli chodzi o drzewa to tak, siostra może Tobie wysłać gruszę podczas eventu Gift&Trade , pod warunkiem że nie korzystacie z tego samego komputera, ponieważ to może zostać potraktowane jak dwa Twoje konta w grze, a te nie mogą ze sobą w żaden sposób współpracować, w myśl Regulaminu gry : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. sylwia13633

tak tzn co to oznacza podczas eventu Gift&Trade , gdzie to znaleźc i jak to zrobic ?

4. SMOD_Atena

Event Gift&Trade pojawia się na naszych farmach co jakiś czas, poprzedzany jest Oficjalnym Ogłoszeniem. Ostatnio był : od 16.01.2016, godz. 10:00 do 17.01.2016, godz. 22:00. Na chwilę obecną nie wiemy jeszcze kiedy się pojawi ten event. Zapraszam do zaglądania do działu ogłoszeń : >>>klik<<<.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

5. sylwia13633

nie, Dziękuję :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro wszystko już jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.