prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika terex1811, 5 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. terex1811

terex1811 Ekspert forum

Co daję małe kaczątko oraz baranek? w OO jest napisane iż będą one wykorzystane w akcji specjalnej więc jest to item czy też może jakaś wypadajka która będzie niedługo?? Szukałam lecz brak informacji na ten temat i nie wiem czy opłaca się ją wysyłać czy czekać na event.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną informacje jakie otrzymaliśmy zamieszczone są we wspomnianym przez Ciebie OO. Mogę się tylko domyślać, że tak jak to było w poprzednim evencie hodowlanym : >>>klik<<, będą to zwierzątka, które będą dodatkowo wypadać podczas hodowli w oazach miłości. Ale jak będzie w kolejnym evencie to dowiemy się jak już otrzymamy informacje na ten temat.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Pomimo obecności na forum autor nie zadał dodatkowych pytań więc rozumiem ze wszystko jest jasne i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.