Prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 444tulipan, 9 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 444tulipan

444tulipan Forumowy żółtodziób

Jak mam teraz wysyłać prezenty ?

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Posłużę się moim postem z innego wątku:

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia}, bardzo dziękuję za pomoc.

444tulipan, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. abask

abask Fanatyk forum

A ja nie mogę wysłać prezentów :(

5. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

ani wykrzyknik ani pytajnik nic nie daje coc znowuz pokrecili

6. abask

abask Fanatyk forum

Dziękuję ;)

7. mazowszanka

mazowszanka Okazjonalny autor

sabcia95 kliknij na pytajnik i wykrzykni , potem na samym dole masz wstążkę tą z dziesięcioma najlepszymi farmerami i tam też jest obrazek z paczuszka . Czyli nasze prezenty Sprawdź proszę . Milej pracy na farmie

8. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

9. kbtor

kbtor Forumowy żółtodziób

Trzeba wysunąć tabelę po prawej stronie z sąsiadami i u góry kliknąć na ikonę prezentu,pojawi się (tak ja kiedyś w "newsach") tabela z prezentami otrzymanymi i do wysłania:) pozdrawiam

10. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

W niusach nie mam prezentów i nie wiem do kogo moge wysłać co się dzieje ...

11. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Prezenty możesz wysłać po wejściu w ikonkę niebieskiej wstążki:
    Do góry, gdy przesuniesz strzałeczkę w prawą stronę, pojawią Ci się otrzymane prezenty oraz możliwość wysłania prezentu i podziękowań.

12. aleksandryjka

aleksandryjka Forumowy żółtodziób

Jeszcze raz zabieram głos w tej sprawie - to za miesiąc gdzie nasi kochani twórcy umieszczą tą opcję - na księżycu? Zupełnie nie trafiona zmiana. Gra powinna być przejrzysta i zrozumiała a Wy tymczasem robicie jakieś zabawy w ciuciubabkę. Żenuła.

13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Prezenty masz też po kliknięciu paska z sąsiadami.

14. SMOD_Atena

Graczom dziękuję za pomoc.

Może jeszcze raz informacja z OO :

(...)W związku ze zmianą Newsów zarówno ranking, jak i otrzymane prezenty będą wyświetlane po kliknięciu w tą samą ikonę. Prezenty można również znaleźć nad paskiem sąsiadów. Informacje te zostaną wkrótce zamieszczone w poradniku.

[​IMG] [​IMG]

444tulipan, masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie wysyłania prezentów ?

15. SMOD_Atena

eldena, oraz -kati102-, ten dział nie służy do dyskusji, w związku z czym Wasze posty usuwam a do zamieszczenia opinii i rozmów na temat nowości i zmian w grze zapraszam do tego tematu : >>>klik<<<.

Odpowiedź na pytanie Autora tematu i innych Graczy została udzielona wyczerpująco więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.