Prezenty ze skrzynki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sylwiunia, 17 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Z prezentów ze skrzynki od sąsiadów tylko jeden u mnie trafia do paska-towar konsumpcyjny, a reszta otwierana jest "po staremu" - od razu po dostaniu. O co chodzi? Chcą wrócić do starego trybu, czy co?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Sylwiunia, a nie jest tak że ten jeden który trafia do paska - towar konsumpcyjny, jest z kurzego domku?

3. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Po przeczytaniu pytania autorki watku polazłam do paska i ze zdziwieniem stwierdziłam, że mam 290 szt. pojedynczego narzędzia o_O czyżby to te wysyłane przez sąsiadów?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

~czarodziejka, o ile się nie mylę,to w pasku jako pojedyncze narzędzie wyświetlają się narzędzia zbierane z rzędu Rodzicielskiego oraz z kurzego domku i dopisywane są do konta po kliknięciu przycisku "Użyj".Te wysyłane od sąsiadów zapisują się bezpośrednio w stodole/zakładka "Inne".

Sylwiunia, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

dziękuję za wyjaśnienie :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

~czarodziejka, cieszę się że dla Ciebie wszystko jest już jasne. :)

Sylwiunia, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

7. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Dziwne. Wcześniej wszystkie skrzynki i od sąsiadów i wygrane skrzynki szły do paska, a teraz coś kombunują.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cóż, tak to sobie wymyślili Twórcy. Myślę jednak, ze nie jest to jakieś utrudnienie w grze ;)
    Zawsze można w dowolnej chwili zaglądnąć do paska i "rozpakować" narzędzia.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi zostały udzielone.Autorka więcej pytań nie miała,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.