prezenty w wędkowaniu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika saanara, 20 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saanara

saanara Czeladnik forum

wysyłam prezenty, których nie otrzymuje sąsiedz jak i ja również nie mam od nich wysłanych prezentów. Gram ze znajomym, z którym cały czas wymieniamy się , obecnie nie ma wysłanych piórek.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@saanara

Witaj,

Otrzymane prezenty możemy sprawdzić w następujący sposób. Rozwijamy listę sąsiadów a następnie klikamy na niebieski prezent, powinno się pojawić nowe okienko zawierające interesujące nas informacje.

Warto tutaj sprawdzić czy prezent na pewno był do nas wysyłany. Piórka wykorzystujemy do produkcji przynęty, więc możemy zobaczyć ilość piórek w młynie, możemy tez je zobaczyć w stodole w zakładce inne.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. szafirek102

szafirek102 Forumowy żółtodziób

witam od jakiegos czasu mam blokade na bahama nie moge postawic zagrod drzewek i robic paszy to problem u mnie czy uwas wisi kutka ze mam odblokowac go w swiatyni malp ale co jak wszysto odblokowane moj pozom to97

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Zauważ proszę, że się podpiłeś pod inny temat. W tej chwili twój post jest wyrwany z kontekstu i nie na temat. Pamiętaj proszę aby zakładać osobne wątki dla nowych problemów. Jednak postaram się Ci na to pytanie odpowiedzieć.

Rozumiem, że miałeś wcześniej odkryte te posągi na wyspie ? Jeżeli tak to zapraszam Cię do tematu : Gdy gra nie działa - poradnik

5. saanara

saanara Czeladnik forum

dzięki za informację

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że ona pomogła,

Mogę w czymś jeszcze pomóc ?

7. Konri90

Konri90 Forumowy żółtodziób

dzieki jest ok

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Troszkę się pogubiłam, bo nie zauważyłam Twojego postu w tym wątku i nie wiem czego Twój post dotyczy.

saanara, czy masz jeszcze jakieś pytania?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.