prezenty dla topowiczów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kangoo-, 31 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Na starym forum była taka piękna praktyka, że dopingowaliśmy polskich graczy w TOP500 i wysyłaliśmy im drobne prezenciki. Nie tylko jak ostatnio orzeszki, ale też chjm i inne przetwory, aby se sprzedali i kupili co tam im potrzeba. Chcę się upewnić czy taka praktyka nadal jest legalna? Na zdrowy rozum mam prawo wysłać startującemu w TOP500 to, co chcę. Jednak chcę się upewnić. Proszę o jasną odpowiedź.

2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Na zdrowy rozum, masz prawo wysłać prezent komu chcesz. Problem pojawia się jeśli korzystacie ze wspólnego komputera i/lub prezenty wysyłane są dłuższy czas w jedną stronę.
    Myślę też, że problem może się pojawić jeśli posty zachęcające do tej strasznej praktyki będą zamieszczane w wątku dyskusyjnym - niby na temat ale po co ma razić po oczach :)
    W razie kolejnych pytań służę pomocą :)

3. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Właśnie chodzi o to, że w czasie TOP500 bardziej wartościowe prezenty będą wysyłane w jedną stronę.
    I nie z jednego komputera. Nawet nie wiem gdzie Kogut mieszka :p
    Ale w sygnaturce mogę sobie napisać to, co chcę? :p Oczywiście zgodnie z regulaminem.

Izolda, ale dlaczego ma być problem, jeżeli w wątku dyskusyjnym będziemy przypominać o tym, że oni startują i że im potrzeba? :p Dla mnie osobiście to zabawa. A i tak im konta przetrzepiecie. Chyba ważne tylko jest różne IP?

4. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Jeśli przypomnisz, że startują i potrzebują to nie będzie :)
    W zabawie ważne jest zawsze żeby nie przesadzić :)
    Jeśli z możliwych dziennych prezentów codziennie powiedzmy połowa zostanie przesłana z tego samego IP to przyjrzymy się baczniej tym kontom.

5. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

i wszystko wiem :)
    dziękuję ;)

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skoro jasne, zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.