Prezentacja farm.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika est-orka, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ale przecież można w jednym poście dodać kilka grafik. Czemu miałoby służyć pisanie post pod postem, bo nie do końca rozumiem w czym problem?

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

To , że można dodać grafikę w poście .... to wiem :)
    A zamieszczanie grafik w osobnych postach, pozwoliłoby na tematyczny podział prezentowanych screenów naszych farm :)
    I bardzo proszę traktować moje zapytanie jako prośbę, a nie problem :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wiesz co Oreczko,to nie jest problem,tylko zasady są takie a nie inne akurat w tym dziale.Mi osobiście wydaje się,że bardzo czytelnie wyglądałby jeden post Gracza z kilkoma screenami farmy przedzielone odpowiednimi tematycznymi wpisami niż kilka postów jeden pod drugim.A gdyby się zdarzyło,że Ty wklejasz swoje screeny w oddzielnych postach,a w tym samym momencie kolejny Gracz robi to samo,to i tak Twoje posty będą rozdzielone i zrobi się jeden wielki misz-masz.Możesz edytować swojego posta ze screenem,dodać odpowiedni wpis i kolejny screen i tak będzie bardzo dobrze,więc niech tak zostanie :)

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Pewnie, że mogę edytować ..... :)
    A misz-maszu, akurat w tamtym wątku, nie trzeba się obawiać.

Dziękuję :)
    Proszę wątek zamknąć.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i zamykam.

A tak na marginesie,to Twoja farma jest piękna we wszystkich odsłonach :)

est-orka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.