prezent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zx221, 26 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zx221

zx221 Półbóstwo forum

w piątek Eviana zapowiedziała prezent, który miał się ukazać w newsach

<Co 20 godzin będzie dawał 100.000 PD/TPD oraz 1 x Super pasza (max. 10 ładunków).
    Po wyczerpaniu ładunków lub usunięciu do paska straci plus z nazwy i będzie dawał tylko 2.500 PD/TPD co 20 h.

Sobota, 25.01.2020, godz. 00:00

Poniedziałek, 27.01.2020, godz. >

mamy niedzielę 26 stycznia...
    wyświetla się też od godz. 24.00 w zakładce: dzisiejszy event lecz jest nieaktywny

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2020
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja prezent odebrałam i u mnie nie ma już żadnego komunikatu w Newsach. Jeśli też odebrałeś już prezent to wyczyść proszę pamięć przeglądarki i ciasteczka, zaloguj się do gry i sprawdź ponownie.

Daj znać czy nadal wyświetla się ta informacja z nieaktywnym przyciskiem?

3. zx221

zx221 Półbóstwo forum

wyciasteczkowałem kompa i nic się nie zmieniło...
    w zakładce <dzisiejszy event> jest informacja:
    Prezent będzie można odebrać w newsach (zakładka Akcje specjalne) ale tu się nie pokazuje

przepraszam, przejrzałem jeszcze raz dokładnie ogród ozdobny i małpę znalazłem... takie to maleństwo i sprytnie się ukryło... jeszcze raz przepraszam za zamieszanie

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2020
  4. SMOD_Atena

Masz na myśli informacje o dzisiejszych eventach i ten odnośnik Odbierz swój prezent urodzinowy i o ten prezent chodzi? Jeśli w dniu wczorajszym nie odebrałeś prezentu to powinien być do odebrania w Newsach do jutra, a jeśli już odebrałeś to go nie będzie, jest jednorazowy.

Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam do Pomocy technicznej, tam zostanie sprawdzone Twoje konto i czy prezent został odebrany czy też jest jakiś problem.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. zx221

zx221 Półbóstwo forum

dziękuję

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.