prezent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia1953, 12 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

czy jest to możliwe.żeby ktoś przez pomyłkę dzisiaj posłał mi amhestie skoro nie ma wymiany ,a ja takiej amhesti nie dostałam za to dostałam wiadomość że mam zwrócić co mam z tym zrobić przepraszam przegapiłam wymianę ale amhestri nie otrzymałam

Ostatnie edytowanie: 12 czerwca 2015
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

zosia1953, a sprawdzałaś na wyspie?? Gdyż drzewko o którym piszesz jest drzewkiem specjalnym z wyspy. :)
    Napisz proszę czy drzewko się znalazło. :)

3. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

nie dostałam to jak mam zwrócić skoro mi sąsiad pisze że wysłał przez pomyłkę i mam mu zwrócić

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

zosia1953, dla pewności wyloguj się z gry i ponownie zaloguj, zastosuj się do porad z tego poradnika: Gdy gra nie działa, po zastosowaniu porad sprawdź jeszcze raz czy drzewko się nie pojawiło. :)
    Pamiętaj również, że moderatorzy nie odpowiadają za wymiany, każdy na swoją odpowiedzialność umawia się na nie. Jeżeli z nikim się nie umawiałaś, to istnieje możliwość że ktoś się pomylił. :)
    Jeżeli sąsiad nie jest pewny komu wysłał drzewko - w końcu piszesz że Ciebie poinformował że się pomylił, możesz zasugerować mu napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej z prośbą o sprawdzenie co się stało z drzewkiem. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

wybacz,że dopiero teraz odpowiadam ale było już późno, pytań nie mam ,dzięki za poświęcony mi czas

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.