prezent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -tito-95, 28 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -tito-95

-tito-95 Forumowy żółtodziób

chce podarować drzewo xxl ( nie mam drzewka podstawowego) - wybieram osobę drzewko a na koniec mam komunikat ze nie posiadam towaru

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-tito-95, zapraszam do zapoznania się z tym Oficjalnym Ogłoszeniem: ..::klik::.. :)
    Prawdopodobnie Twoje problemy wiążą się właśnie z podanym ogłoszeniem. Zapytam jednak dla pewności czy masz licencje? Być może Gracz któremu chcesz podarować drzewko nie osiągnął jeszcze poziomu od którego może posiadać drzewko. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: ..::klik::.. :)
    Czy tutaj mogę jeszcze jakoś pomóc? :)

3. -tito-95

-tito-95 Forumowy żółtodziób

drzewko to moringa xxl, licencje posiadam, gracz posiada odpowiedni poziom , ja nie mam odpowiedniego poziomu ale drzewko widzę przy wysyłaniu prezentu

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-tito-95, tak sobie myślę, że być może jeżeli zdobyłeś to drzewko w miasteczku u Renzo to jest to podstawa i ulepszenie, wydaje mi się że w takim wypadku nie będziesz go mógł przesłać. Wtedy aby drzewko się rozdzieliło musisz ustawić je na wyspie i dopiero po ponownym schowaniu do inwentarza, gdzie rozdzieli się na podstawę i ulepszenie, będziesz mógł je przesłać. :)
    Czy tylko z tym jednym drzewkiem masz problem?

5. Autor nie udziela się w swoim wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.