prezent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -danka47-, 11 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

Czy mogę sąsiadowi wysłać prezent - taki który sama chcę mu ofiarować np. drzewo , kwiatek ? Jeśli można to jak to zrobić ? dzięki.

2. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Przedmioty typu drzewa zagrody i itemy mozna wysylac podczas eventu Trade&Gift.

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pomijając te itemy,które są w prezentach np samotna kurka czy plażowy klub.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

-danka47-, sąsiadom możemy wysyłać codzienne,darmowe prezenty czy też dodatkowe- płatne za floreny,a ich listę znajdziesz tutaj : >>>KLIK<<<.

Są jeszcze prezenty specjalne w Szkole farmerów,od mentora dla ucznia i od ucznia dla mentora,ale o tym możesz poczytać tutaj,zapraszam : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

dzięki , myślałam że moim majątkiem sama mogę dysponować , można zamykać temat.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bywa od czasu do czasu taki event Gift&Trade,podczas którego możemy wysyłać zagrody,fabryki,drzewa,itemy,ale też nie wszystkie.
    Niestety nie wiadomo kiedy się odbędzie,ale zapraszam do poradnika na jego temat : >>>KLIK<<<

A skoro można,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.