prezent ze skrzynki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ells.w87, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

staram sie na biezaco czytac ogloszenia ale moze cos mi umknelo.
    Przegladajac dzisiaj zakladke inne w stodole zauwazylam cos takiego
    [​IMG] [​IMG]

co to jest ten prezent ze skrzynki o wartosci 100 000??

Agata00755 lubi to.
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Elu, a skąd to masz? Z ciekawości zajrzałam do własnej stodoły i u mnie takich cudów nie ma...
    Wartości w tych granicach mają kolorowe zwierzaki, ale żeby jakieś narzędzia?

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ja zaobserwowałam u siebie, że takie coś się pokazuje jak zbieram kurze domki, najpierw na pasku pokazuje się ta skrzynka, potem 10 jakichś narzędzi a do stodoły właśnie wskakuje ta skrzynka. Jakiś czas jest, potem znika, potem się znów pojawia - pewnie po kolejnych zbiorach... Następny błąd w grze...

malinarp lubi to.
  4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Już dodano ;)
    UWAGA! Wygrane w pierwszym zadaniu narzędzia znajdziecie w Inwentarzu, w zakładce "Przedmioty specjalne". Narzędzia w postaci skrzynek domyślnie zapisują się jako "Towar konsumpcyjny".

Elcia czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

hahaha dobre :D rano miałam identycznie, dodam że zadania 1 w nowym evencie jeszcze nie rozpoczęłam, ale teraz z ciekawości zerknęłam jeszcze raz do stodoły i owego prezentu ze skrzynki już nie mam :p

7. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dziekuje, juz wsio jasne :) mozesz zamknac :)

SMOD_Atena lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.