prezent za floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 5 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Czy można sąsiadowi wysłać drugi prezent za floreny, chodzi mi konkretnie o skrzynkę z narzędziami?:)

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Możesz spokojnie wysłać, nie ma przeszkód. Jednak najpierw musisz wysłać darmowe prezenty, po ich wysłaniu możesz wysyłać prezenty za floreny.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 lutego 2017
  3. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Ale jak to fizycznie zrobić i ile to kosztuje?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wysyłasz najpierw sąsiadom prezenty darmowe 5 lub 7 z odkrytą runą. Następnie wybierasz Gracza, któremu chcesz wysłać skrzynkę za floreny, wybierasz prezent i wysyłasz np...skrzynkę z narzędziami (10 losowych) za 5 florenów.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Zrozumiałam, nie mogę wysłać płatnego, dopóki mam darmowe. Dzięki bardzo, dobrego dnia:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dokładnie tak :) A skoro wszystko jest już jasne to temat zamykam i również miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.