Prezent - skrzynki z narzędziami.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gangrion, 30 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gangrion

gangrion Forum Pro

Od trzech dni zauważyłem, ze codzienne prezenty od sąsiadów nie są dopisywane do paska ( chodzi o skrzynki z narzędziami ). Nie wiem jak długo istnieje ten problem, bo wcześniej nie zwracałem na to uwagi. W sumie przez te trzy dni jestem w plecy 20 skrzynek. Co do innych prezentów zacznę chyba sobie spisywać codzienne stany, bo ktoś nas robi w balona...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nikt nikogo nie robi w balona. Jeśli chodzi o skrzynki z narzędziami, które otrzymujemy od sąsiadów to od zawsze nie są one dopisywane do inwentarza jako skrzynki. Po odebraniu prezentu skrzynka jest otwierana automatycznie a do Stodoły dopisywana jest jej zawartość czyli 10 losowych narzędzi. Każdorazowo też pojawia się okienko informujące jakie narzędzia otrzymałaś.
    Jeśli takie okienko u Ciebie się nie pojawia to sprawdź proszę w ustawieniach zaawansowanych i włącz Pokaż prezenty jako okienko pop-up - przy włączonej opcji pojawia się okienko z informacją o otrzymanych prezentach:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Fizjoo

Fizjoo Forumowy żółtodziób

gdzie mogę dostać flaszowiec potrzebny do pasz kuki

4. gangrion

gangrion Forum Pro

A to przepraszam - już ustawiłem i dziękuję za wyjaśnienie.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Fizjoo obecnie nigdzie. Zajrzyj np. tutaj: KLIK. Na przyszłość otwórz proszę własny temat.

Bardzo proszę, cieszę się, że sprawa skrzynek jest wyjaśniona i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.