prezent od sąsiada 2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aanetka111, 23 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aanetka111

aanetka111 Czeladnik forum

Dziś mogę kontynuować. Więc jeszcze raz: dostaję prezenty od kogoś kto jest podpisany [incognito] Nie mogę sprawdzić kto to jest ani wysłać mu prezentu. O co chodzi?

Nie mam go w znajomych ani sąsiadach, a może mam tylko on ma właśnie jakoś ukryty swój nick?

2. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Sprawdź na poczcie, czy nie pisał do ciebie wiadomości. Poprzez pocztę możemy dodać kogoś do znajomych (nie sąsiadów), jeśli z nim pisaliśmy, lub on z nami. Jeżeli dodamy kogoś już do znajomych, to możemy wysłać mu prezent. On nie musi mieć nas w znajomych.

3. aanetka111

sprawdziłam, w poczcie nie ma, chociaż te najstarsze wiadomości mam usunięte, w znajomych też nie.
    Czyli on ma mnie w znajomych, ja jego nie, ale jak go dodać. Bo tam gdzie prezenty chyba się nie da

edit
    Już wszystko wiem. Napisałam do niego/niej wiadomość i już dało się dodać do znajomych. Można zamykać.

4. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Sprawdź, czy możesz do niego napisać wiadomość w grze.

5. aanetka111

Mogę napisać przez opcję "podziękuj" w prezentach.

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Graczom za pomoc dziękuję, a skoro problem już się rozwiązał i Autorka podziękowała, więc nie pozostaje mi nic innego jak zawiesić kłódeczkę, co też czynię. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.