Prezent od Franka po osiągnięciu 90 poziomu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pancio471, 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

Chciałbym się zapytać jak wygląda kwestia prezentu od Franka po osiągnięciu 90 poziomu.
    Akurat wskoczyłem na 90-tkę i pojawiła się informacji,że gdy będę jadł przez 5 dni codziennie tort z Frankiem to dostanę jakąś super niespodziankę. Ok, zjadłem pierwszy tort z Franusiem i oprócz darmowej próby i dodatku, dostałem 2x dżem z dyni, 2xciasteczko ananasowe i 50%PD przez 24h. W drugi dzień znowu z nim zjadłem i dostałem normalną losową nagrodę typu 1 darmowa próba i coś tam jeszcze lecz klikając na ten czerwony karton prezentowy z tyłu za Franusiem pojawia się informacja,że jeśli zjem z nim codziennie przez 5 dni tort to "MOŻE" otrzymam ten wartościowy prezent.
    Chciałbym się dowiedzieć co to znaczy "MOŻE"- rozumiem,że "MOŻE" i go też nie otrzymam. Drugie pytanie to takie jakiego rodzaju to może być ten prezent z okazji ukończenia 90 poziomu.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapoznaj się proszę z tym tematem,tam padło podobne pytanie i zostały udzielone odpowiedzi : >>>KLIK<<<

Po zapoznaniu się z podanym tematem napisz proszę czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

Dziękuję Ateno za link wyjaśniający, jednak czytając go w całości,łącznie z opiniami osób wypowiadającymi się w tym temacie stwierdzam niestety,że gwarancji na ekstra prezent oferowany przez Franka nie ma żadnej czyli toto-lotek;)
    Cóż.......o co bym się nie zapytał w tym temacie, odpowiedzi nie jesteś w stanie mi podać bo jak widać z opisów,żadnej gwarancji na ekstra prezent nie ma. Jedynie z czego ewentualnie mogę skorzystać, gdybym owego prezentu nie otrzymał, to napisanie do Pomocy Technicznej z zapytaniem o jego brak. Dziękuję za pomoc, temat można zamknąć na kłódeczkę z łańcuszkiem ;)

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Owszem otrzymałam nagrody z pakietu "Produkcja". Teraz jak zjadam ciastko a codziennie jestem u Franka to mam SN,PD lub czasem bonus % na 20 minut.
    A nagrody z ekstra nagród od 90-200 poziomu np. z pakietu "Potrzeba Gospodarstw" nie wiem kiedy otrzymam 5sztuk SP nigdy nie zgarnęłam. A jeżeli chodzi o SN to nie wiem dlaczego,ale w tabelkach jest po 5 SN a u mnie to 4 sztuki przyznaje.-zgodnie z poziome patrząc w tabelkę.

Franek widocznie ma swoje humory i prezenty rzadko ekstra przyznaje. Coś w opisie powinno się zmienić, bo każdy z graczy je ciacho z Frankiem codzienne w większości tak myślę i patrząc na ten pakuneczek czerwony ze złotą kokardą na niebieskiej poduszcze ustawiony to co te 5 dni chciałoby się kliknąć i ekstra prezent otrzymać. A tak to tylko marzymy....

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę pancio471.Carlain dziękuję za komentarz,do dyskusji na temat Franka i nagród od niego zapraszam do tego tematu :>>>KLIK<<<
    A tutaj na życzenie Autora zawieszam kłódeczkę z łańcuszkiem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.