Prezent od Franka na lv.90 tym

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 25 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

Witam mam pytanie od dwóch tygodni mam 90 level u franka jest prezent na który na tym leverze się dostaje jeden już mam ale jest drugi na paczce jest napisane że trzeba się logować przez pięć kolejnych dni by dostać ten prezent ale wcześniej były dwa eventy i logowałam się przez siedem dni.Teraz miałam wolne w sobote i niedziele jak odebrać ten drugi prezent od franka?:oops:

2. J.thePlayer

J.thePlayer Mieszkaniec forum

Napisałeś to w sposób bardzo trudny do zrozumienia, czy mógłbyś to dopracować?

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jedynie raz otrzymujesz prezent bonusowy na 90 poziomie. Jeśli uzyskałeś ten poziom i miałeś juz przynajmniej 5 dzień nieprzerwanego odbierania bonusów to na pewno go otrzymałeś. Wątpliwości możesz rozwiać w pomocy technicznej. Ten prezent bonusowy jest ostatnim, dlatego taka informacja pojawia się nawet, jeśli nie może być już zdobyta.

4. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ale prezenty mi się zmieniły teraz są lepsze

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Lunari78, tak, a TU o tym poczytasz.
    Czy jeszcze jakieś pytanie w temacie?

6. Lunari78

Lunari78 Książę forum

nie nienmam:)

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że wszystko już jest wyjaśnione :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.