Prezent od Franka i sówka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika miwi45, 19 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dzień Dobry,
    dzisiaj od Franka wyskoczyły mi 2 prezenty. Myślałam, że to item, ale nie. Jak i gdzie mam sprawdzić co to były za prezenty?
    I drugie pytanie: jak mam napisać "sówkę" do gracza, którego nie mam w znajomych? Umawiam się na forum w G&T a potem nie wiem jak wysłać sówkę :(
    Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
    MW

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli nie zdążyłaś przeczytać lub nie pamiętasz to możesz wysłać zapytanie odnośnie dzisiejszego prezentu od Franka do Pomocy technicznej, tutaj znajdziesz wskazówki: Pomoc Techniczna.

A żeby móc wysłać prezent Graczowi, który nie jest ani sąsiadem ani znajomym to musisz napisać do niego wiadomość i w skrzynce nadawczej zaznaczyć kwadracik przy jego nicku a niżej kliknąć napis "Dodaj jako znajomego":

Po tej czynności możesz wysyłać prezenty.

Tutaj znajdziesz wszystkie informacje:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dziękuję. Z sówką doczytam. Ok. Ale z prezentem od Franka chodzi mi o to, że były na obrazku ikonki prezentu - takie same jak prezent od sąsiadów. I pod spodem x2. Dlatego nie wiem, co było w prezencie. U męża na farmie - identycznie.

4. SMOD_Atena

W dzisiejszym prezencie była 2 x licencja na prezenty:

f.png

Ale jak masz jakieś wątpliwości to tak jak wyżej napisałam, wyślij zapytanie do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. miwi45

miwi45 Weteran forum

Licencja. Nie wpadłam na to. Ślicznie dziękuję za pomoc. Można zamknąć. Miłej niedzieli dla Pani SMOD :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę bez Pani ;) Wzajemnie miłej niedzieli życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.