prezent g&t

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika poletko555, 11 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. poletko555

poletko555 Forumowy żółtodziób

Jeżeli mam już komplet znajomych, to czy mogę otrzymać prezent na g&t?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak prezenty możesz otrzymywać od sąsiadów i znajomych, tylko Gracz, który chce Tobie wysłać prezent musi dodać Cię do znajomych. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. poletko555

No właśnie graczowi, który chce wysłać mi w prezencie item wyświetla się komunikat, że mam już maksymalną ilość znajomych

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ilość znajomych jest nieograniczona,w przeciwieństwie do ilości sąsiadów.Zapewne próbuje on cię dodać do sąsiadów,a żeby wysłać prezent,wystarczy być w znajomych.Wszystko masz w poradniku.

5. SMOD_Atena

poletko555 bo pewnie Gracz chce zaprosić Ciebie do sąsiedztwa a masz maksimum sąsiadów. Znajomych możesz mieć nieograniczoną ilość a zaprosić do znajomych trzeba w budynku poczty lub przy odebranej wiadomości. W poradniku, który podałam wyżej znajdziesz wszystkie informacje, zerknij tutaj: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

foczunia84 dziękuję za pomoc.

6. poletko555

Dziękuję rozumiem

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.