prezent świąteczny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 27 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

jak rozumiem te prezenty są za całoroczne logowanie,nie którym graczom brakuje itemów,ale zastanawiam się czy uwzględniono iż z przyczyn od nich niezależnych nie mogli się zalogować przez kilka dni,np choroba czy awaria komputera,bo mam wrażenie że tak się stało,przez co gracze nie otrzymali wszystkich itemów,mnie brakuje fontanna żaba i fontanna ryba i niby skąd mam teraz je wziążć

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kacperek50 tak prezent świąteczny, który zawiera między innymi puste rzędy chmur jest za aktywną grę czyli między innymi codzienne logowanie. Jeśli ktoś z przyczyn losowych nie odebrał jakiegoś itemu od Franka to być może będzie mógł skorzystać z możliwości zakupu takiego itemu, np. w SklepoRamie czy Galerii handlowej, jednak na chwilę obecną żadnych informacji o takiej wyprzedaży nie mamy. Zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zx221 lubi to.
  3. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

wniosek jest oczywisty że nie uwzględniono przypadki losowe,liczą na kasę uważam że jest to niesprawiedliwe i nie fer

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.