premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika empatyczna, 24 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Szukałam nie znalazłam więc otworzyłam wątek..
    Do rzeczy....Chciałabym wiedzieć czy jeżeli postawie na całej farmie drzewka wykupie sobie premium , to czy nie zaglądając na farmę tak koło dwóch tygodni jak wrócę i wejdę na farmę to zbiorę owoce z dwóch tygodni?? Zaznaczam że jeżeli mnie nie będzie to tam gdzie pojadę nie będę mogła korzystać z żadnych mediów..(żeby nie zakłócały odczytów itp)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest to napisane w poradniku Konto premium:

"Maksymalna ilość zbiorów została ograniczona do 1 tygodnia. Oznacza to, że bez względu na to jak długo gracz nie będzie dokonywać zbioru drzew - maksymalnie otrzyma owoce i PD/TPD z 1 tygodnia.
    Zbiór musi się odbyć za pomocą funkcji premium (nie ręcznie czy z wykorzystaniem kombajnu)."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

empatyczna lubi to.
  3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Dzięki......czyli i tak będę dp przodu z owocami i PD lepsze to niż nic Jeszcze raz dziękuje ..Nie mam więcej pytań.. :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz więcej pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.