(Prawie) Usunięte Posty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 20 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Witam wszystkich odwiedzających ten wątek i chcących mi pomóc! :)

Od pewnego czasu zadręcza mnie pytanie, czy jeśli napiszę kilka postów w wątku, który zostanie po kilku godzinach zamknięty, to czy te posty zostaną usunięte z liczby moich postów, czy raczej zostaną? Skoro wątek się usuwa, to i posty giną w Czarnej Dziurze, z której nie ma powrotu. Moja znajoma z Farmy napisała mi, że posty się usuwają, jednak ja zauważyłam, że w wątku "Wątek do ćwiczeń :)", w którym piszę dużo postów, niedługo potem następuje czyszczenie postów w nim zawartych. Mam nadzieję, że będziecie znali odpowiedź na moje pytanie.

Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ale zauważ, że w wątku do ćwiczeń masz zaznaczone:

A jeżeli chodzi o Twoje pytanie zamknięcie wątku nie jest równoznaczne z usunięciem postów. Przykład- mój zamknięty temat, jak widzisz posty nie zniknęły, a wątek wylądował w archiwum. Jeżeli coś ląduje w archiwum to nie znika z licznika postów, natomiast usunięte posty tak.

3. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Dziękuję za odpowiedź, jest ona wyczerpująca, a Moderatora proszę o zamknięcie wątku. :)

EDIT: Masz mój ulubiony cytat z piosenki Łukasza Zagrobelnego "Tylko z Tobą chcę być sobą". ;o Siostra! <3

Ostatnie edytowanie: 20 maja 2015
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję odpowiadającemu i pytającemu - zmykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.