Opinie Pracowite bobry

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Sep 8, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

jest błąd postawiłem na pnączu dwa itemy a toczenie pni mimo że jest w inwentarzu nie można postawić na pnączu :cry:

2. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Witaj:)
    Ale item ,,Toczenie pni" nie jest na pnącze trzeci item na pnącze to wygrany w zadaniu indywidualnym ,,stolik dla dwóch"

leloch88 likes this.
  3. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

słuszna uwaga, przepraszam za zamieszanie ;)

kabokazekana likes this.
  4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Jest bład ale w opisie jak zwykle. Postawiłam Stolik dla dwojga na WS, a teraz sie okazuje, ze item jest na pnącze a do postawienia na WS jest Toczenie pni. Event bez błędów w tłumaczeniu to event stracony :(8):mad:

5. arczi54

arczi54 Aktywny autor

hej czy ktos mi moze pomoc nie mam itemu; stolik dla dwoch;zadanie indywidualne skonczone bobry oddawane byly do wspolnego wora

6. Kathea

Kathea Baron forum

archi54, ten item był do wygrania w zadaniu indywidualnym więc może już gdzieś go postawiłeś od razu po wygraniu.

7. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Ależ problem! W jakim tłumaczeniu? -w Poradniku jest obrazek, a na nim dokładnie widać, jakie itemy trzeba postawić na pnączu.

8. Lorkyon

Lorkyon Forumowy żółtodziób

no ja jeszcze czekam ,nie dolecialo do mnie pnacze i inne ,ale mam nadzieje ze dojdzie:))

9. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Może odśwież stronę albo się przeloguj, często to wystarczy. Miłego dnia.

10. Lorkyon

Lorkyon Forumowy żółtodziób

juz 3 razy sie logowalem i ni ma,ale czekam jeszcze;)

11. arczi54

arczi54 Aktywny autor

odswiezalem i nigdzie nie ma

12. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja mam tylko pnącze i jeden item mimo ze zadanie indywidualne skończyłam i do wora globalnego dawałam boberki

13. klonek68

klonek68 Generał forum

Witam ja też nie mam pnącza ,przelogowałem się ,odświeżyłem i nic a przy wejściu na farmę otrzymałem komunikat "SUPER wykonałeś 110% normy, otrzymujesz nagrody" i jak zwykle lipa.Gdyby ktoś z nas graczy popełnił jakiś błąd ...to sory- nasza wina ...a w drugą stronę to nie działa...i tak jesteśmy stratni bo pnącze powinno być wczoraj po zakończeniu Globala...więc może jakaś rekompensata ..tylko nie następne Bobry;)

14. jooy69

jooy69 Książę forum

Ja mam to samo brak mi itemu z indywidualnego, a skończyłam bo przecież wrzucałam już do wspólnego wora, co jest ?

15. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

mam pnącze - tylko musiałam stolik zebrac z WS a postawić toczenie w zamian
    już odpalone - punkty wpadły

leloch88 and panoramaogrodnicza like this.
  16. Kathea

Kathea Baron forum

jooy69 - a nie postawiłam czasami tego itemu gdzieś na łące gdy go wygrałaś od razu?
    klonek68 - przeglądnij całe pnącze, jeżeli masz komunikat to pnącze też powinno być (na końcu a nie na początku)

17. klonek68

klonek68 Generał forum

Przelogowałem i ciągle nic brak pnącza...sprawdziłem itemy są wszystkie xDtylko gdzi je postawić:eek::(

18. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Wszystko jest, pnącze pięknie działa ... ba pomarańczowe bobry też są w pasku :)

Pozdrawiam :)

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Też tak miałam,przelogowałam się i itemki się zjawiły.

leloch88 likes this.
  20. klonek68

klonek68 Generał forum

xDpo kilkukrotnym przelogowaniu pojawiło się pnączexD

leloch88 likes this.
  21. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

U mnie wszystko jest ok :)

Jeszcze raz dziękuję piękny wynik 110% osiągnęliśmy :inlove:

0olimpia0 and janekkostuchna like this.
Thread Status:
Not open for further replies.