Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

jest błąd postawiłem na pnączu dwa itemy a toczenie pni mimo że jest w inwentarzu nie można postawić na pnączu :cry:

2. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Witaj:)
    Ale item ,,Toczenie pni" nie jest na pnącze trzeci item na pnącze to wygrany w zadaniu indywidualnym ,,stolik dla dwóch"

leloch88 lubi to.
  3. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

słuszna uwaga, przepraszam za zamieszanie ;)

kabokazekana lubi to.
  4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Jest bład ale w opisie jak zwykle. Postawiłam Stolik dla dwojga na WS, a teraz sie okazuje, ze item jest na pnącze a do postawienia na WS jest Toczenie pni. Event bez błędów w tłumaczeniu to event stracony :(8):mad:

5. arczi54

arczi54 Aktywny autor

hej czy ktos mi moze pomoc nie mam itemu; stolik dla dwoch;zadanie indywidualne skonczone bobry oddawane byly do wspolnego wora

6. Kathea

Kathea Baron forum

archi54, ten item był do wygrania w zadaniu indywidualnym więc może już gdzieś go postawiłeś od razu po wygraniu.

7. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Ależ problem! W jakim tłumaczeniu? -w Poradniku jest obrazek, a na nim dokładnie widać, jakie itemy trzeba postawić na pnączu.

8. Lorkyon

Lorkyon Forumowy żółtodziób

no ja jeszcze czekam ,nie dolecialo do mnie pnacze i inne ,ale mam nadzieje ze dojdzie:))

9. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Może odśwież stronę albo się przeloguj, często to wystarczy. Miłego dnia.

10. Lorkyon

Lorkyon Forumowy żółtodziób

juz 3 razy sie logowalem i ni ma,ale czekam jeszcze;)

11. arczi54

arczi54 Aktywny autor

odswiezalem i nigdzie nie ma

12. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja mam tylko pnącze i jeden item mimo ze zadanie indywidualne skończyłam i do wora globalnego dawałam boberki

13. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Witam ja też nie mam pnącza ,przelogowałem się ,odświeżyłem i nic a przy wejściu na farmę otrzymałem komunikat "SUPER wykonałeś 110% normy, otrzymujesz nagrody" i jak zwykle lipa.Gdyby ktoś z nas graczy popełnił jakiś błąd ...to sory- nasza wina ...a w drugą stronę to nie działa...i tak jesteśmy stratni bo pnącze powinno być wczoraj po zakończeniu Globala...więc może jakaś rekompensata ..tylko nie następne Bobry;)

14. jooy69

jooy69 Książę forum

Ja mam to samo brak mi itemu z indywidualnego, a skończyłam bo przecież wrzucałam już do wspólnego wora, co jest ?

15. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

mam pnącze - tylko musiałam stolik zebrac z WS a postawić toczenie w zamian
    już odpalone - punkty wpadły

16. Kathea

Kathea Baron forum

jooy69 - a nie postawiłam czasami tego itemu gdzieś na łące gdy go wygrałaś od razu?
    klonek68 - przeglądnij całe pnącze, jeżeli masz komunikat to pnącze też powinno być (na końcu a nie na początku)

17. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Przelogowałem i ciągle nic brak pnącza...sprawdziłem itemy są wszystkie xDtylko gdzi je postawić:eek::(

18. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Wszystko jest, pnącze pięknie działa ... ba pomarańczowe bobry też są w pasku :)

Pozdrawiam :)

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Też tak miałam,przelogowałam się i itemki się zjawiły.

leloch88 lubi to.
  20. klonek68

klonek68 Hrabia forum

xDpo kilkukrotnym przelogowaniu pojawiło się pnączexD

leloch88 lubi to.
  21. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

U mnie wszystko jest ok :)

Jeszcze raz dziękuję piękny wynik 110% osiągnęliśmy :inlove:

0olimpia0 i janekkostuchna lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.