Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. visa77

visa77 Komandor forum

Jutro będzie dopisane do konta :D jest ogłoszenie :D

"Informujemy, że Rząd Cudownego Pnącza oraz itemy zostaną w dniu jutrzejszym dopisane do kont.
    Dodatkową nagrodą, za tak wspaniałą współpracę, będzie Zagroda dla bobrów II: pomarańczowa.
    Otrzymają ją Gracze, którzy wykonali 1 część zadania ."

2. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

ja też nie mam pnącza

3. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Czyli i pomarańcz się odnalazł w nagrodach :p
    dziękujemy za "szczodrość" 8)

4. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Dziękuję wszystkim farmerom za piękną walkę, dziękuję sobie za to,ze nie zadrżała mi ręka przy wrzucaniu do wora malowanych bobków, dziękuję BP za wzruszający gest, jakim jest podarowanie nam wymarzonego prezentu w postaci pomarańczowej zagrody bobrów.:cry::D:p:music:

5. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

chura,udalo sie dzieki pracowitym farmerom.gratuluje wszystkim i sobie tez.pozdrawiam.

6. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Hurra udało się, gratuluję nam wszystkim :D

7. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

pnącze dopiero jutro a co z rekompesatą za komiksy jestem coraz bardziej na nie do tej gry

gretag lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wadam63, Twój kolejny post usuwam i z uwagi na treść i ignorowanie mojej prośby otrzymujesz punkty karne zgodnie z poniższymi punktami Regulaminu forum:

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pierwszy raz uczestniczyłam w globalu. Co tam nagrody, co tam pnącze, moim zdaniem zdobyte nowe doświadczenia są bezcenne. I to, że każdy dawał do wspólnego wora tyle na ile go było stać, było super. Cześć z nas wierzyła, że się uda, część nie wierzyła, ale zdobyliśmy cel i to się liczy. Lubię z Wami grać :inlove:
    Ale na przyszłość wolałabym, żeby był licznik, a nie zielony pasek.

10. robdrob

robdrob Czeladnik forum

hahaha sie uśmiałem,dobre;)! albo jutro informacja,że wkład farmerów jest pod lupą i poniżej miliona można pomarzyć o pnączu:eek:

est-orka lubi to.
  11. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Spokojnie, dadzą pnącze. BP też się ucieszyło z wyników finansowych, bo nawet dorzuciło pomarańczową zagrodę dla bobrów. :)

12. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Dziękuję Wszystkim ;)
    To możemy się spodziewać więcej takich globali - dlaczego ? bo ten zdał egzamin :p

bari06 i gadek lubią to.
  13. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

je je je,udało się :) Wspólnymi siłami daliśmy radę ^^

14. Montania

Montania Czeladnik forum

Czyli pnącze będzie? Bo już się wystraszyłam, wróciłam z pracy, event skończony a pnącza nie ma :/

15. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Ano będzie tyle, że jutro i jeszcze dodatek w postaci pomarańczowej zagrody :)

Megan i est-orka lubią to.
  16. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Oświeci mnie ktoś co ma być z pnącza, bo nie mogę znaleźć info? Dzieki

17. evva85

evva85 Okazjonalny autor

Gratulacje wszystkim, podziękowania i ukłony szacunku dla Naszych Gigantów i dla wszystkich pracowitych mrówek dorzucających ile mogli. :)
    Ale dobrze by było jeszcze pojęczeć, co by już BP takie głupie pomysły, jak globale czyszczące portfele - nie wpadały do głowy... :\

18. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

10 000 PD i 10 000 TPD co 16 godz

19. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Wróciłam z pracy po 14 i jak zobaczyłam że udało się Wam zdobyć to pnącze to byłam w ogromnym szoku... naprawdę podziwiam Wasz upór i determinację...naprawdę wielki szacun. Nie będę udawała że wrzuciłam do wora wszystko co miałam bo tak nie zrobiłam, poza częścią indywidualną dorzuciłam się symboliczne. Byłam w szoku jak czytałam że niektórzy z Was przekopywali zadania w spółdzielni szukając choćby sztuki super paszy żeby to wszystko utopić potem w worze. Ja gram zachowawczo, zawsze staram się zostawić coś na w razie czego, zastanawiam się nad każdą użytą super paszą, super nawozem itp. Tu nie wierzyłam w to że zielony pasek dojdzie do końca. Choć zieleń to podobno kolor nadziei ja jej nie miałam. Nawet jak po 4 rano jak wchodziłam przed pracą na farmę i zobaczyłam że jeszcze brakuje kawałek to stwierdziłam że nie ma szans... niby było z pół centymetra ale pewnie to pół centymetra pochłonęło tysiące bobrów. Nie lubię tego typu eventów, lubię wiedzieć ile czego muszę oddać i co w zamian dostanę ... tu jest za dożo niewiadomych żeby się w tym zatraciła... tym bardziej jestem z Was wszystkich dumna... W TOP 1000 każdy pracuje na siebie na swój sukces tu pracowaliście na wszystkich, Podziwiam i Gratuluję :inlove::inlove:

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jak niewiele trzeba by farmery się cieszyły... zaledwie fasolowej tyki otoczonej nowymi chmurkami xD
    Gratuluję takiego efektu pracy zespołowej. Czyli .... potrafimy się bawić.
    A Krzychowi ustanowić nowy rekord nie kupowania SP , choć łatwo nie było. Ale.... lepiej było wydać SG na kolorowanie niż złotówki na BP dotowanie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.