Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Ufff....
    a nie wierzyłam :)

2. -malwinawmalinach-

-malwinawmalinach- Czeladnik forum

u mnie również jest haczyk przy pnączu, ale rzędu jeszcze nie mam, czy należy czekać?

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Miło się współpracowało :) Zmykam do pracy.
    Dziękuję :) My to zgrane farmery jesteśmy :p

4. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, dziękuję wszystkim farmerom świata za wspólną pracę, Brawo :inlove:

5. czarsa

czarsa Baron forum

jejku jejku yesssss :inlove::inlove::inlove::inlove:
    jeszcze raz dzięki wszystkim farmerom za wspólną pracę i zabawę....:D:D:D:D

czas na odpoczynek...:)))))

6. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Też do końca nie wierzyłam, że damy radę, tym bardziej, że nie było normalnego licznika. Miałam taką cichą nadzieję, że się uda... ale niepewność też była ;)

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jeeeeee :D jest pnącze :D
    nic nie mowilam ale tak myslalam ze sie uda ;)
    super :D
    teraz tylko czekac na swietnie zapowiadający sie kolejny event :D oby sie udało wszystko ładnie zdobyc :p

8. Annanasek

Annanasek Książę forum

Hurrraaa udało się!!! xDxDxD Wreszcie!
    Gratuluję Wszystkim i dziękuję za wspólną zabawę:inlove: Stresująca "nieco" była, ale najważniejsze, że wkład na marne nie poszedł, i że pokazaliśmy BP, że żywcem nas nie wezmąxDxD
    Co nie zmienia faktu, że ja już w następnym globalu, jeśli taki będzie (oby nie), udziału nie wezmę-.-
    Pozdrawiam Was wszystkich, a teraz idę odpocząć od Farmy. A co, należy mi się:p

9. wadam63

wadam63 Młodszy ekspert

No to wieczorem jeszcze szóstka w totka i kumulacjaxDxDxDxDxD

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

1) Największe gratulacje dla V. i BP , wygraliście przez nokaut , szczerze podziwiam , choć te 1,5h które odpuściliście to spory błąd , ale i tak mega to rozegraliście ;). Biję pokłony i wyciągam kolejną naukę na przyszłość. Nie ma rzeczy niemożliwych 8).
    2) Podziw dla naszych Lokomotyw , tych z drugiego szeregu i nie piszących tutaj w ogóle , a oddających swoje solidarnie.
    Jeżeli zdobycie tego pnącza jest dla Was radosnym wydarzeniem to bardzo się cieszę , gratuluję wytrwałości , wiary i poświęcenia.
    Więcej nie napiszę , bo po co psuć tak wspaniałą i doniosłą chwilę.
    3) Pięknie zarobiłem na boberych przez ten czas , to dla mnie jedyny plus tego zupełnie nieudanego globala.
    Wrzuciłem 2 bobery do wora i jako hamulcowy chętnie przekażę moje pnącze na jakiś szczytny cel np. budowę schroniska dla ludzi dotkniętym silnym kacem , lub rozbudowę parkingu parafialnego w Będzinie.
    Pokój.

Bry.

11. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Więcej nie było trzeba. To, co napisałeś w zupełności wystarczyło :(

12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Hurra :D:D jednak nam się udało . Gratulacje dla wszystkich farmerów :inlove::inlove:.
    Jak to się mówi "w jedności siła " :).

13. iwonanana

iwonanana Baron forum

Ja wrzucilam przed chwila, a haczyka brak, chyba sie przeloguje.

gretag i Renia1920 lubią to.
  14. amatorka01

amatorka01 Czeladnik forum

Rząd cudownego pnącza oznaczony znaczkiem, ale nie mam go u siebie czy dopiero po 14- tej

Renia1920 lubi to.
  15. Goofiozo

Goofiozo Okazjonalny autor

no własnie kiedy beda zdobyte nagrody?

Renia1920 lubi to.
  16. s5trzelec

s5trzelec Okazjonalny autor

gdzie szukać pnącza bo nie mam go

17. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

i dziękuję bardzo-dzieki temu dorzuciłam do wora 2 bibi i nie załuję-pnacze mamy:)
    dziekuje zgranej braci farmerskiej za kazda-choćby minimalna pomoc-jednak w grupie siła;)
    nie napisze ile wrzucilam bo dla niektórych,których wypowiedzi sa tu zawarte byłaby to nie lada pożywka do kolejnych jakże "wyśmienitych" wypowiedzi:p
    a i sama n/t tychze "cudownych" słów wypowiadać się nie bedę:p-dlatego też zreszta omijam forum szerokim łukiem:wuerg:
    natomiast Wszystkim farmerom podobnie myslacym jak ja i wielu tutaj piszących-mówię:
    do zobaczenia na forum przy kolejnym evenciku

Nutka, gadek oraz bari06 lubią to.
  18. sawaawa

sawaawa Naśladowca mistrzów

:inlove:
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Pierwszy raz wkadalam i nie wiedzialam czy watro czy nie strace czy nie lepiej sprzedac , ale teraz wiem ze jednak warto bylo chocby po to by sie ze wszystkimi cieszyc !!!:D:D:D:D:D:D:D

19. iwonanana

iwonanana Baron forum

Jest lipa, bo brakuje do tego na gorze: odblokuj nagrody. wiec nie mamy nic, bo sporo brakuje. Radosc przedwczesna.

dzitka8 i gretag lubią to.
  20. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Jeśli ktoś mało wrzucił do wora to nadal może to zrobić :p....Pnącze zdobyte a do wora można wrzucać, ot polityka.. xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.